Anden særlig race Indian Plet Anden særlig race Indian Plet Anden særlig race Indian Plet Anden særlig race Indian Plet Anden særlig race Indian Plet
. IndianPlet&SimoneGehrt .
Følg
Følger Følg ikke

. IndianPlet&SimoneGehrt .

Kvinde, 29 år, Nordsjælland
Oprettet: 12. maj 2008
Offline - Senest online: 12. mar 2016 Bruger er på filterliste

Hej allesammen! Jeg er en pige på 15 år, som hedder Simone. Jeg har redet i 10 år, og det er det bedste jeg ved.

Da jeg var 10 år gammel købte jeg min egen pony, Rocky Dancer. Han var en dejlig kategori III pony på 15 år. Ham havde jeg i to år, hvor han lærte mig rigtig meget. Vi nåede en hel del sammen. Vi var begge to mest til spring, og sprang LA på klubplan. Vi blev bla. nr 2 til øresundscuppen 2007 i spring. I dressur red vi bare LC2 :D I 2007 blev jeg desværre nød til at tage den beslutning at sælge min dejlige pony, da jeg var blevet for langbenet. Det var en rigtig hård dag i mit liv, den dag han blev hentet. ( Han er nu herinde på hg med sin nye ejer)

Men jeg skulle jo have ny pony og den 3. januar 2008, blev jeg igen ponyejer. Denne gang af en rigtig dejlig I'er pony, Indian Plet. Jeg købte ham oprindeligt fordi jeg gerne ville komme langt i springningen. Efter et halvt år sammen red vi LA på distriktsplan, hvilket gik rigtig fint. Men efter et årstid sammen, blev jeg mere og mere vild med dressuren, og til sidst var det bare det jeg ville. Plets største potentiale har dog nok altid ligget i dressuren. I dag rider vi LA4 på distriktsplan i dressur, hvilket går rigtig godt. Vi springer stadig en gang om ugen, men mest bare for at afveklse lidt, og både mig og Plet elsker det :) Jeg er super glad for ham, og han er bare min drømmepony! Jeg håber på at jeg vi kan komme op og ride nogle P-klasser i løbet af sommeren 2010 da jeg jo kun har 2010-11 tilbage som ponyår. Men nu må vi jo bare se hvad tiden viser :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce