Anden særlig race Delano <3 Himmel hest <3 Anden særlig race Delano <3 Himmel hest <3 Anden særlig race Delano <3 Himmel hest <3 Anden særlig race Delano <3 Himmel hest <3 Anden særlig race Delano <3 Himmel hest <3
Tina W
Følg
Følger Følg ikke

Tina W

Kvinde, 60 år, Vestsjælland
Oprettet: 13. maj 2008
Offline - Senest online: 8. jul 2014 Bruger er på filterliste

Tja hvad skal jeg skrive udover at jeg ELSKER heste, men ellers var jeg jo nok ikke havnet her, vel ?

Er så heldig at have en datter der deler min interesse for disse dejlige pelsbeklædte væsener.

Jeg har redet siden jeg var 6 år, og fra 1975-1979 på Ballerup Rideskole. Derefter har jeg haft part på forskellige heste, indtil jeg fik min egen hest i 1983 (Jupiter Bogø).

Ganske almindelig ridning som ture , spring, lidt dresur, men mest bare derudaf på markerne. Smiler.
2002 kom så min lille hyp (Delano) til verden og tiden gik med at beundre ham og hans opvækst herhjemme, sammen med hans mor Deby og storebror Duke og legeonklen Jupiter.

Men men men noget var ikke rigtigt, jeg kunne ikke finde melodien mellem Delano og mig. Jupiter og jeg havde haft noget helt specielt, og lige netop det kunne jeg ikke finde igen.


Foråret 2008

Jeg fik en til at komme og undervise os i dressur, mod hun selv måtte bruge ham alt det hun ville. Hvis han ikke ville den ene vej, skulle jeg bare tage fat i tøjlen.

Delano ville ikke gå frem, jeg begyndte at bruge sporer, ( det skadede jo ikke, jeg brugte dem aldrig voldsomt)Delano blev fræk og jeg tog en pisk med (Bare for at han lige ku få et lille rap, så han forstod, at det var mig der var bossen)


Jeg kunne ikke, det var mig helt forkert. Det var ikke den måde jeg ønskede at behandle min lille hest på. Så jeg lånte bøger og gik på nettet. Men der er langt til Jylland for jeg ku ikke finde nogen alternativer her på Sjælland.


Men heldigvis fandt jeg Ryttergårdens Horsemanshipcenter på nettet og der tilmeldte jeg os samt min datter og hendes hest til ridelejr uge 29, 2008.


NU SKETE DER TING OG SAGER.

Idag har jeg det sammehold med min hest, som jeg higede efter. Jeg stoler på at han med tiden vil vise mig at jeg er hans leder 100 %.

Vi bruger ridebanen, som ligeså tit er en legeplads med forskellige bomme, tønder, pivedyr, pressening, trailer, osv. han ELSKER det.

Vi lagde biddet, sporene, pisken og sågar kosten blev lagt om.

Har intet imod jer der rider med bid, men min lille dreng og jeg ku bare ikke med det.

Aug. 2009 Kursus i Akademisk dressur m Hanna Engstrøm, er nu nået til at jeg vil se hvad det er.

Flere Kurser m Hanna og Charlotte

23.2.2010 Delano bukkede mig af, helt min egen skyld, så da jeg igen kom til hægterne var det m træning fra jorden.

4.6.2010 Endelig oppe på Delano igen, og sikken hest jeg har fået, ingen trippende gang, nu træder han ind under sig og kan ride ham i kapsun. Jeg vil ku ride ham som om jeg red ham i en sytråd.

To år er gået siden jeg har skrevet om min elskede hest. Der har været mange op og nedture og her d. 6.11.2012 har min elskede hest Delano så fået fred. 4 dyrlæger anede ikke hvor de sku lede efter hans gentagne haltheder, øm i ryggen. Så fri for smerter og tak for alt vi lærte sammen. Jeg elsker dig min smukke glansbillede og du vil altid ha en plads i mit hjerte
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce