Dansk Varmblod Falco (Himmelhest) Dansk Varmblod Falco (Himmelhest) Dansk Varmblod Falco (Himmelhest) Dansk Varmblod Falco (Himmelhest) Dansk Varmblod Falco (Himmelhest)
Malene Højland ~ Equus Academicus ~
Følg
Følger Følg ikke

Malene Højland ~ Equus Academicus ~

Kvinde, 32 år, Østjylland
Oprettet: 15. jan 2005
Offline - Senest online: 18. apr 2022 Bruger er på filterliste

Akademiker - intet andet.

Personlig blog: www.equusacademicus.blogspot.com

Jeg er en ung kvinde fra '91 og har hele livet været hestepige, selvom jeg har måtte kæmpe for at føre det ud i livet. Efter mange års søgen efter en plads i den brede hesteverden, fandt jeg Akademisk Ridekunst som nu er min hylde, hvor jeg befinder mig veldig godt. Jeg startede min rejse med Falco, en ung, som DV. Han var en soulmate og vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Desværre led staklen af svær Kissing Spines, og jeg måtte desværre sande, efter 2 års sej træning, at smerterne ikke var til at få bugt med. De mange mislykkede forsøg på at redde ham, og de mange ture i jorden, sætter naturligt sine spor. Derfor er jeg glad for at min nuværende hest, Ayla, ikke har noget af den slags vildskab i sig.
Min vigtigste rideerfaring stammer fra 3 måneders praktikophold på Enggaarden, som virkelig har givet mig en god, akademisk basisstart.

Et link til en blok, skrevet af min gode veninde og makker Ragnhild, hvem jeg var i praktik med på Enggaarden, og som hjalp stort til at gøre den tid til de tre bedste måneder i mit liv!
http://hest.no/blogg/?bid=5605&blid=1044098
Hun forklarer udførligt, hvad en kapsun er, hvad den gør, og hvorfor den er bedre end så meget andet.

Udover hesten, er jeg studerende på fysioterapeutstudiet, VIA University College, Århus, og det er awesome.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce