Anden særlig race Pepsi *Solgt* Anden særlig race Pepsi *Solgt* Anden særlig race Pepsi *Solgt* Anden særlig race Pepsi *Solgt* Anden særlig race Pepsi *Solgt*
Julie L
Følg
Følger Følg ikke

Julie L

Kvinde, 25 år, Sønderjylland
Oprettet: 23. maj 2008
Offline - Senest online: 22. apr 2023 Bruger er på filterliste

Jeg er 15 år gammel og har før været hesteejer sammen med min mor. Vores første hest hed Pepsi og var en dejlig blandings, i starten red både mig og min mor men det ændrede sig da min mor en dag faldt af og brækkede ryggen.Jeg fortsatte derefter med at ride på Pepsi. Vi fik hende en dag flyttet et andet sted hen og efter det gik det ned af bakke for os, vi fik ikke rigtig besøgt Pepsi og valgte til sidst at sælge hende da vi synes det var synd og at andre kunne få mere glæde af hende samt vi synes hun havde fortjent bedre. Jeg husker stadig dagen tydeligt da en heste trailer kom og hentede hende. Det gør stadig ondt, men jeg ved at hun har det godt og det er det vigtigste.

Derefter fik vi en ung og smuk pony kaldet for Cassiopeia, men hun fik nogle problemer med det ene ben og det blev besluttet at hun ikke skulle lide og hun blev derefter aflivet.

Nu har vi en dejlig knapstrupper kaldet for Luna som nu venter på at blive accepteret her på hestegalleri, så tag gerne et kig forbi så hun snart kan blive accepteret :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce