Islænder Röskva fra Dejbjerg Islænder Röskva fra Dejbjerg Islænder Röskva fra Dejbjerg Islænder Röskva fra Dejbjerg Islænder Röskva fra Dejbjerg
Amanda M
Følg
Følger Følg ikke

Amanda M

Kvinde, 34 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 18. jan 2005
Offline - Senest online: 29. dec 2021 Bruger er på filterliste

Jeg tager altid udgangspunkt i at ingen heste er problemheste. Jeg arbejder grundigt, tålmodigt og troværdigt med hestene og tager tingene i det tempo hesten kan klare. Nogen lærer tingene hurtigere end andre, og nogen er fysiske længere fremme - sådan ER DET BARE!
Jeg er ikke tilhænger hjælpemidler der bliver misbrugt, eller bliver brugt bare fordi det er nemt. Det kan være en hjælpende hånd for en kort periode og ikke mere, men bruger det faktisk aldrig hvis jeg kan blive fri for det. Spore og pisk bruges ikke med mindre det er nødvendigt - Sjældent med mine heste eller dem jeg træner. Jeg lærer dem fremdrift og lysten til at ride og arbejde under mig. Det skal ikke være surt for dem at blive hentet fra fold. De skal have LYSTEN til at være sammen med mig.
Ja, jeg kunne nærmest skrive en bog om hvad mine holdninger, hvad jeg synes og hvad mine metoder er, men det må jeg hellere lade ligge. Har ALDRIG OPLEVET en hest/pony der IKKE kunne tilrides, hverken privat eller på mit arbejde. Det kræver korrekt håndtering og forståelse for et enkelte individ!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce