Islænder Ófeig Islænder Ófeig Islænder Ófeig Islænder Ófeig Islænder Ófeig
Anna Sofie F.V
Følg
Følger Følg ikke

Anna Sofie F.V

Kvinde, 25 år, Fyn
Oprettet: 26. maj 2008
Offline - Senest online: 11. maj 2013 Bruger er på filterliste

Min historie, mit liv og mine meninger angående 'hestelivet'
- Jeg har arbejdet med heste i 5 år og 3 af de år har jeg arbejdet med horsemanship. Det første år gik jeg på en rideskole og i den tid var jeg ikke bidløs rytter. På rideskolen lærte jeg at bruge magtmidler, ud fra en metode som jeg i dag vil kalde ”mishandling" rent og brutalt. Jeg lærte at sparke, flå i bidet i hestens mund og give et ordentligt rap med pisken når hesten ikke lige gjorde som der blev sagt og forlangt. Man lærte mig, at hesten "drillede" mig og at den prøvede mig af, men jeg skulle bare vise den hvem der bestemte!
MEN SÅ! Så fik jeg min egen islandske hest, som jeg lærte en masse af. Han gjorde ikke som jeg ville, så jeg gjorder selvfølgelig hvad jeg havde lært på rideskolen: Jeg hev ham i munden, sparkede til ham, MEN det hjalp lige pludselig ikke mere! :O Jeg mistede modet og jeg gad ikke længere ride ham eller lave noget med ham og det blev det jo ikke bedre af.. jeg måtte prøve noget andet.. min far sagde at hans bedste vens datter er en slags "hestevisker". Fint nok tænkte jeg. Det er vel forsøget værd? Jeg lærte mange ting om mig selv, og heste og om en anderledes måde at ride/arbejde og omgås heste på...HORSEMANSHIP. De blide signaler, kropsproget, kommunikationen mellem hest og menneske, hestens baggrund og historie og ikke mindst, dens natur! Jeg er så glad for at jeg mødte denne kvinde! Hun har mildest talt vendt op og ned på mít syn på heste og generelt bare på livet! I dag arbejder jeg med hms og omgås med heste stort set dagligt og jeg lærer noget nyt af hestene hver dag :)

d. 17/10 2010 åbnede denne her video mine øjne for, at jeg under ingen omstændigheder vil benytte mig af menneskets grufulde opfndelse.. biddet.
http://www.youtube.com/watch?v=Y3XWMMSSv60&feature=player_embedded

Anna Sofie

Ps. ingen af mine oprettede heste herinde, er mine egne, men nogle jeg har tilknytning til og har fået lov til at oprette af ejerne.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x