Anden særlig race Tybjerggaards Sully Anden særlig race Tybjerggaards Sully Anden særlig race Tybjerggaards Sully Anden særlig race Tybjerggaards Sully Anden særlig race Tybjerggaards Sully
team alt.  .
Følg
Følger Følg ikke

team alt. .

Kvinde, 27 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 3. jun 2008
Offline - Senest online: 11. jun 2014 Bruger er på filterliste

Jeg ser begrundelse for lav eller middel :)


hej jeg hedder nanna og er 14 år og har haft part på en skøn hest som hedder spitfire den er 173 og er mørke brun ejern hedder camilla hun er også her inde den har gået til nogle få stævner hun hoppede vist lidt for dommerne hihi..

hej nu har jeg fundet mig en ny part der hedder bamse det er en fjorhest på 145 ca vi skal i gang med både dresuren og spring og alt det der det er så godt han står lige hved dyrehaven det bliver så skønt..
jeg er stoppt parten på bamse da jeg skal have hest..

YES skal snart have hest jeg glæder mig såå meget så skriv hvis i har en dejlig hest!!

og nu har jeg såå fået min egen skønne hest han er bare verdens bedste bortset fra da jeg sad på ham de første 2 gange bkket han mig af og smed mig ind i et stød hegn men fuck det han er bare dejlig selv om folk tror det er verdens dovenste æsel det kan jeg sige det er han ikk:)
nu har jeg jo haft ham i et år og han er super skøn:)
det var så lidt om mig


! Jeg ser begrundelse for lav eller middel :)
LOLZ
81% af nutidens teenage-befolkning ville dø hvis WESC, Papfarspige & Dolce and Gabbana besluttede sig for at lukke forretningen ned. Sæt denne ind i din profil, hvis du er en af de 19 % der ville stå og grine hysterisk i baggrunden...
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce