Barockpferd Angel Von Conia *stb II* Barockpferd Angel Von Conia *stb II* Barockpferd Angel Von Conia *stb II* Barockpferd Angel Von Conia *stb II* Barockpferd Angel Von Conia *stb II*
*Stald Nordenbach* "Barokpferds & Barokpintos"
Følg
Følger Følg ikke

*Stald Nordenbach* "Barokpferds & Barokpintos"

Kvinde, 35 år, Sønderjylland
Oprettet: 4. jun 2008
Offline - Senest online: 25. aug 2020 Bruger er på filterliste

Jeg er en kvinde fra årgang 1987.

Glad humoristisk og rimelig fleksibel.

Jeg har i marts 2012 født en dejlig dreng.

Min passion i heste verden er dressur og avl. Hvor jeg selv syntes, at have haft med at lave nogle ufatteligt smukke dressurheste inden for racen: Tyske pinto-/barockpferds. Dog er jeg kun fritids avler så det er ikke fordi det stormer med føl i stalden.

Vi bor ca. omkring i syd-/ midt-jylland

Til dagligt arbejder jeg fast i en svine produktion og er uddannet jordbrugs assistent.


Arbejdet med de prægtige dyr (hesten) er meget spændende og udfordrende. Jeg går meget op i anatomi og er god til at aflæse dyrs adfærds mønstre. Hvilket gør jeg også har nemt ved at indleve mig i deres situation og berolige dem, hvis der opstår noget problematisk.

Jeg har tilredt alle vores heste selv, men har ikke interesse for at tilride eller passe/ride andres heste, medmindre det er en meget god ven eller god bekendt.

Syntes det er meget interessant, at arbejde med en hest fra bunden af. dette er også altid en spændende udfordring og en stor glæde. Derfor er alle føl jeg evt. vil komme til at sælge i fremtiden formet i de basale færdigheder efter den mentale alder.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce