Fjordhest Joker Fjordhest Joker Fjordhest Joker Fjordhest Joker Fjordhest Joker
Lissie B
Følg
Følger Følg ikke

Lissie B

Kvinde, 59 år, Vestsjælland
Oprettet: 9. jun 2008
Offline - Senest online: 3. jan 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er tysker og har boet i Danmark siden April 2006. Jeg er gift med en dansker.
Jeg har at gøre med heste siden jeg var 13 år gammel, men min første ejen hest fik jeg med 37 år. Jeg har ridet mange forskellige heste i mit liv, især da jeg var ung. Jeg er ikke den bedste rytter, men jeg kender meget om heste og er altid interesseret i at lære noget nyt.
Min fjordhest Joker blev født i Tyskland, men han har en dansk mor og en tysk far, som bor i Østrig nu.
I aprll 2009 har jeg fået Joker og min anden fjordhest Sputnikk hjem til os. Vi har bygget et nyt hus og hestestald til to heste. Jeg er så glade over mine to "drenge". De to passer så fint sammen og jeg har hele mit liv drømt om at have min hest hjemme. Det betyder også meget arbejde, især om vinteren, men hver dag kan jeg glade mig over mine heste - og det er min beløning.

Jeg elsker fjordheste, men jeg er vildt med næsten alle dyr.
Jeg elsker at have mine heste hjemme.
Jeg elsker Afrika, især Sydafrika.
Jeg var på en safari i Sydafrika, hvor jeg ridede på en dejligt hest i 3 timer igennem afrikanske busken (sammen med en guide selvf.). Der har vi set mange forskellige dyr, b.a. zebraer, antiloper, giraffer, bøffel, krokodiler, flødheste og næsehorn. Denne oplevelse var utroligt gode.

På mit profilbillede er jeg sammen med ZigZag i 2006. Da besøgte jeg ZigZag hos en kvinde som bor på Møn. Hun skrev en bog om sin zebra, og jeg har set bogen i en zoobutik.Så fand jeg en hjemmeside om ZigZag og kontaktede kvinden. Hun var meget sød og inviterede mig til at besøge hende og at lære ZigZag kende. Jeg elsker zebraer og det var en super oplevelse for mig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce