DSP Commander AM. B-Pony DSP Commander AM. B-Pony DSP Commander AM. B-Pony DSP Commander AM. B-Pony DSP Commander AM. B-Pony
Laura Hovgaard
Følg
Følger Følg ikke

Laura Hovgaard

Kvinde, 24 år, Fyn
Oprettet: 26. jun 2008
Offline - Senest online: 29. sep 2014 Bruger er på filterliste


Profil billede: Mig og Mande under opvarmning i Ebberup.

Træner: Rikke Dupont.

Info om mig:
Jeg er 12 år og har redet siden august 2007. Min første pony fik jeg i fødselsdags gave i år 2007. Han er en rigtig dejlig tysk sportspony, men da han var for stor til mig er han nu solgt til Sara i Gudme.
Champis fik jeg i marts 2008. I starten smed han mig af mindst 2 gange hver dag jeg red ham, men så fik jeg overtaget, og det gik stærkt fremad.
Men champis blev syg, vi troede ikke han ville blive ridepony igen, så jeg fik en dejlig pinto der hedder Hedelykkes Triton. Ham har jeg købt af Celine i Hjallerup. Hun er en super dygtig dressur rytter der har lært Triton rigtig meget, så jeg er bare super heldig at have fået¨ham som pony:) og kan lære en del af.
I 2012 har vi købt Commander som er en rigtig dejlig pony. Han er sent tilredet og er endnu ikke særlig øvet, men han har et stort potentiale. Jeg har indtil videre vundet mange stævner på Commander, og jeg har kun redet ham siden januar måned og vi rider allerede LA2 godt på vej mod LA3 og 4 (-:
Målet er championat i Skanderborg til september med håb om en semi + finale plads til oktober.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce