Dansk Varmblod Kadron Nexen (Ryppe) Dansk Varmblod Kadron Nexen (Ryppe) Dansk Varmblod Kadron Nexen (Ryppe) Dansk Varmblod Kadron Nexen (Ryppe) Dansk Varmblod Kadron Nexen (Ryppe)
RikkeW-StaldHenley .
Følg
Følger Følg ikke

RikkeW-StaldHenley .

Kvinde, 34 år, Nordjylland
Oprettet: 4. jul 2008
Offline - Senest online: 27. aug 2022 Bruger er på filterliste

hej hej :o)
Ridesporten er min fritidsinteresse som jeg bruger meget tid på. Jeg fik min første pony da jeg var to, så hestesporten er, og har altid været en stor del af mit liv.

Mine heste er opstaldet ved min far på vores lille travstutteri som hedder "Henley".

Min generelle holdning til hestemenageriet og ridesporten er, at en hest skal have lov at være en hest uden den skal være pakket ind i "vat" og så skal den have adgang til fold og frisk luft hver dag også selvom det er en konkurrencehest.

Mine nuværende heste hedder Kadron Nexen (DV) og Nazon (amerikansk travhest).
Jeg rider mest dressur og skovture på Kadron. Vi har startet til og med LA3 på distriktsplan. Kadron har desværre spat, så vi kommer nok ikke videre end vores nuværende niveau.
Nazon er egentlig min fars hest på papiret, men det er mig, der passer og træner ham. Jeg ride -og køretræner ham, og rider også dressur på ham. Han fungerer fortsat som løbshest.

Jeg har derfor både en fod indenfor i ridesporten, men også i væddeløbssporten.

Min pony Karina, som også er oprettet herinde, fik jeg i 1997. Vi havde rigtig mange gode år sammen. Hun blev aflivet i april 2009, da hun havde været forfangen i mange år. Hun skulle have været slagtet da jeg fik hende pga forfangenheden, men hun fik altså 12 år mere. Selvom jeg er klar over, at det var den rigtige beslutning, har jeg det stadig dårligt over, at jeg tog livet fra hende. Det var den værste beslutning jeg nogensinde har skullet træffe.
Savner dig så meget min elskede pony! :'( Hun ville have haft fødselsdag i dag (d. 3/3 -10).

Min første pony hed Miamaja eller det døbte vi hende i hvert fald da vi fik hende.. Vi kaldte hende senere for 'Fruen' fordi hun selv ville bestemme alt. Magen til vilje finder man sjældent! Hun blev meget gammel. Vi havde hende i 12 gode år og hun blev omkring 40. Hun var den bedste 'lærer' jeg har haft i forhold til heste. Hun lærte os, at vi skulle have respekt for heste og at det er et dyr, ikke et legetøj.

Min tredje pony, som jeg fik efter Gung-gung og Fruen var My Precious. Han kom ned til os fordi han skulle tilrides. Da vi (primært min søster) havde tilredet ham, blev jeg så glad for ham, at min far købte ham, da jeg alligevel skulle have en større pony. Han er bare den sødeste og roligste pony. Det er sjældent han gjorde noget han ikke fik besked på. Jeg uddannede ham til at gå LB i dressur. Jeg solgte ham, da jeg havde fået Kadron, da Precious ikke længere fik den opmærksomhed han fortjente. Det var svært at sælge ham, men heldigvis ville Line Larsen (er også på HG) købe ham. Hende kender jeg, så jeg kunne stadig 'holde øje' med ham. Han er dog siden blevet solgt til en pige i Vittrup, men vi har stadig kontakt med dem.

Gung-gung fik et føl i 2003 kaldet Gung-gung-barnet. Hendes rigtige navn blev dog Cassiopeja Henley. Hun ligner sin mor på en prik, bortset fra hendes aftegn. Hendes sind er nøjagtigt som hendes mors :) Jeg solgte hende til Bornholm, men jeg har stadig kontakt med ejerne, så hvis de vil sælge hende, vil jeg købe hende tilbage.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce