Arabisk fuldblod (OX) kivekas(kiwi)  x-hest Arabisk fuldblod (OX) kivekas(kiwi)  x-hest Arabisk fuldblod (OX) kivekas(kiwi)  x-hest Arabisk fuldblod (OX) kivekas(kiwi)  x-hest Arabisk fuldblod (OX) kivekas(kiwi)  x-hest
Emilie || <3 Freja + Thistledown Cool Breeze(L) !
Følg
Følger Følg ikke

Emilie || <3 Freja + Thistledown Cool Breeze(L) !

Ikke angivet, 26 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 3. aug 2008
Offline - Senest online: 14. feb 2017 Bruger er på filterliste

SKRIV HVOFOR I ANSØGER!!!! ;)

hej jeg er en pige på 14 år.. jeg har 2 heste..Thistledown Cool Breeze og topper trip :) de kan begge ses her inde :p...begge mine heste står hvor jeg bor :-)

udfordre gerne mine heste ;).
-navnet er Emilie xD
- har rødt hår.
- elsker gulerdder og klementiner XD HIHIH :D
- jeg er OVERHOVEDET IKKE bange for at komme med min mening!! :) og det håber jeg er OK med jer. ;)
-er 13 år.
-hedder Emilie.
-elsker hunde.
-elsker heste.
-går på Stenløse privat skole.
-mer du vil vide ? så skriv!
-Det var lidt om MIG ;-)..!'
--Er MEGA bange for sommerfugle, mange siger det er underligt men jeg er simpelhen bare RÆDSELSLAGEN!! :) og ALLE former for kryb edderkopper, slanger osv.. xD ad'r siger jeg bare ;) ! xD heh.

jeg har haft mange heste : Prins, Musse, Quincy,Ganti Balou, Kivekas (Kiwi) osv. men de bedste heste jeg har haft og som jeg stadig har er Thistledown Cool Breeze og Birkedal's Topper Trip <33

i skal IKKE skrive noget om hvordan jeg rider, det vil jeg ikk have!! det er bare så irriterende at høre på. og nu er der også et par stykker der har skrevet til mig og sagt at jeg er for stor til Topper, DET SKAL I BARE SLET IKK BLANDE JER I !!!

musik: jeg kan godt lide mange sangere/sangeinder, men ikk Rihanna og Kim larsen.., ved ikk hvorfor.. kan godt lide tecno, pop, noget rock og meget mere,...
bliver så irriteret når de spiller den samme sang hele tiden.. :) hehe.

tv: de gode serier er: friends, 2900, beverly hills (nogen gange) og MANGE flere :) hehe...
Hesten afspejler mange af menneskets både gode og dårlige sider

Horsemanship, mange tror at de "træner" horsemanship bare fordi deres hest har en rebgrime på og kan bakke og følge efter dem - der ligger så meget mer i det, horsemanship er hele omgangen med heste, deres udstyr, deres foder, deres hove.
Godt horsemanship er træning på hestens præmisser, hvor vi kan forklare hesten, hvad der ønskes uden brug af tvangsmidler.
-Dette er skrevet af: VILSØE xD----- hehe.. :)
LAV: hvis der ikk er nok billeder eller tekst og billederne er for ens, eller hvis man ikke har fået tilladelse til at have hesten her inde.., eller hvis man kan se at billederne er stjålet... lav er nogle gange meget dårlig, men kan oz være lidt godt, hellere det end ingen karakter? :) heh

MIDDEL: først vil jeg gerne sige "MIDDEL ER IKK EN DÅRLIG KARAKTER!!!! ", jegg giver heste middel, hvis billederne er slørede og der godt kunne stå mere om hesten,, men den skal også fange opmærksomheden :) Husk nu middel er IKK en dårlig karakter og hvis i spørge hvorfor jeg har givet jeres hest middel svare jeg ik, for det er en ok karakter af få :)

HØJ: hvis der er gode billeder og tekst som fylder lidt og ALLE felter er fyldt ud med tekst. og at der står noget til de fleste af billederne :)

EKSTRA HØJ: hvis ALLE 20 billeder er der og der er en gød lang tekst som betyder noget ikk bare fyld. der skal ogaå stå noget til alle billederne .eller hvis jeg kender hesten og godt kan lide den.

hvis i skriver til mig og spørger hvorfor Jeres heste har fået den bedømmelse de har svare jeg ikk!

;)

IDAG D. 23 marts 2009 fik jeg Cool Breeze, han er en rigtig lækker lille pony. i må meget gerne kigge i hans profil ;D

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x