Tysk Sportspony Kalita ¤Solgt¤ Tysk Sportspony Kalita ¤Solgt¤ Tysk Sportspony Kalita ¤Solgt¤ Tysk Sportspony Kalita ¤Solgt¤ Tysk Sportspony Kalita ¤Solgt¤
# Anna # .
Følg
Følger Følg ikke

# Anna # .

Kvinde, 31 år, Vestsjælland
Oprettet: 3. aug 2008
Offline - Senest online: 2. jan 2019 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Anna, og jeg er 20 år.
I min ponytid havde jeg en pony der hed (og stadig hedder) Kalita, som jeg elskede meget højt og som gjorde min ponytid fantastisk ! På hende nåede jeg at starte til et internationalt stævne i Norge, hvor vi blev nummer 3, 5 og nummer 4 i kür-finalen. Det var helt fantastisk, og jeg er så taknemmelig for, at jeg fik lov til at opleve det sammen med hende!
Efter hende fik jeg Ruby, der desværre viste sig at have slinger efter 1,5 år, hvor vi ikke lavede andet end at tage til dyrlæge med hende nærmest hver uge, for desperat at finde ud af, hvad der var galt med hende. Det endte med at blive Shane, der fandt årsagen til det kæmpe drama jeg havde været igennem med hende. Slinger er jo en nervesygdom, der gør at hesten ikke kan styre sine egne bevægelser, så jeg var op til flere gange ved at få en lodret-stejlende hest ned over mig. Udover det har jeg stadig den dag idag - ca 3 år efter - piskesmæld i nakken fordi jeg mildt sagt blev kastet af hende og blev bevidstløs. Dette er også svaret på, hvorfor jeg ikke rider mere. Det var en forfærdelig tid, som har gjort at jeg er blevet skræmt over ene og alene (udover min veninde, der hjalp mig så meget hun kunne) at have ansvaret for så voldsomt et dyr, som bare SKAL passes om man så tør eller ej - og det skulle jeg jo.. Så det ansvar tør jeg ikke tage en gang til, selvom risikoen for at finde en så syg hest som Ruby er minimal.BEGRUND MIDDEL OG LAV !!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce