New Forest Queenshill Moccachino New Forest Queenshill Moccachino New Forest Queenshill Moccachino New Forest Queenshill Moccachino New Forest Queenshill Moccachino
Josephine {Maphard & Nuller} <3
Følg
Følger Følg ikke

Josephine {Maphard & Nuller} <3

Kvinde, 32 år, Nordsjælland
Oprettet: 4. sep 2008
Offline - Senest online: 25. okt 2020 Bruger er på filterliste

Heste har været en stor del af mit liv siden jeg blev født. Min far er berider og tidl. konkurrencerytter. Jeg har derfor altid været med i stalden, og min første gang på hesteryg var i bæresele hos min far, blot et par måneder gammel.

Jeg har altid haft en stor passion omkring heste. Jeg er, som så mange andre, startet på rideskole, men rykkede efter 3 år til et privat sted i Birkerød, hvor jeg fik fornøjelsen af at være part på 2 ponyer, Stjerne og SølvPil. Stjerne var en god gammel garvet springpony, som kunne lære mig mere om livet som privatrytter. SølvPil var unghest og ham red jeg en gang imellem for at prøve noget andet. SølvPil endte med at være den jeg fortsatte på og uddannede i samarbejde med min far. SølvPil og jeg nåede langt, rigtig langt, indenfor springningen, men desværre blev han aflivet pga. spat inden jeg nåede at få muligheden for at købe ham. Et tab jeg aldrig kommer mig over. Jeg skylder den pony en stor tak for alt det jeg kan idag.

Efterfølgende har jeg beskæftiget mig meget med misforståede heste. Jeg har altid været magnet for heste, som andre har opgivet. Hvorfor, ja det ved jeg ikke, men måske fordi jeg har fundet det fascinerende at skulle tænke ud af boksen og arbejde anderledes, end hvad man er vant til. Umiddelbart noget jeg har arvet fra min far, som også altid har haft heste, som ingen andre ville røre ved.
Det har givet mig mange gode ting med i bagagen, som jeg har kunne bruge gennem årene.

Den dag i dag er jeg den lykkelige ejer af to styks himmel-guldklumper, min allerførste pony og min allerførste hest. De er de to smukkeste stjerne på himlen. Alderen indhentede dem og inden de fik for mange skavanker og mistede livsglæden, valgte jeg at tage den tunge beslutning. De blev sendt over regnbuebroen d. 3/10-18. I hjertet gemt, men aldrig glemt.

Pr. 1/4-20 er jeg den lykkelige ejer af Queenshill Moccachino, en New Forest pony på 147 cm.

Jeg er ikke længere konkurrencerytter, men starter et stævne i ny og næ. Jeg nyder tilværelsen som amatør-/hyggerytter, ikke sagt at jeg ikke ønsker at udvikle mig selv og min ridning, for det gør jeg skam. Jeg gør det bare ikke længere på konkurrenceniveau. Til gengæld går jeg meget op i fodring og varieret træning af mine heste.

Hvis man ønsker at følge vores hverdag lidt tættere, kan man gøre det her: https://www.facebook.com/Josephine-mulerne-956112201088222/ :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x