Traver Diago Vang Traver Diago Vang Traver Diago Vang Traver Diago Vang Traver Diago Vang
NILLE THOMSEN
Følg
Følger Følg ikke

NILLE THOMSEN

Kvinde, 27 år, Nordjylland
Oprettet: 7. sep 2008
Offline - Senest online: 18. apr 2022 Bruger er på filterliste

.··..··.
`·.. Nille Thomsen & Pasha's Petite.


Accepterer alle venne anmodninger, kun fordi jeg er så sød :-).

Nille Thomsen:
Hej. Mit navn er Nille Thomsen, jeg er 18 år, og bor på vores egen gård mellem Hjallerup og Dronninglund. Jeg låner Trenton D, og ejer Pasha's Petite, som forresten er i fol med FS Calimero.

Hestene:

Trenton D:
Trenton er en Hollandsk Varmblod fra 2000 på 168 cm. Han var planlagt som min ultimative lærehest, hvilket han bestemt også har været og stadig er. Han kan det hele. Har startet MB spring og kan alle øvelser til MB/MA dressur. Jeg er så heldig at måtte låne ham. Han har fået konstateret astma, men det har pt ingen betydning for ridningen.

Pasha's Petite:
Petite er, og vil altid være min ynglings hest/pony. Hun er en OX araber fra 1997 på 146 cm. Petite og jeg gik fra ingeting til LA4 på c-plan til over 60%. Da jeg fik hende kunne jeg ikke rører tøjlen uden hun gik med snotten i vejret som en girraf, efter få måneder startede vi vores første stævne - en LC1 dressur og LD spring, allerede med gode resultater, dog ikke til roset. En måned efter vandt vi vores første roset i en LD, men uheldigvis styrtede vi i LC'en. Jeg blev en smule forskrækket, og startede ikke stævne resten af året. Men så det første halve år af 2011, red vi sindsygt mange stævner, og vandt utrolig mange rosetter. Vi havde altid en roset med hjem. Ud af 35 klasser vandt vi 21 rosetter, hvor 15 af dem var 1. pladser. Lige som man troede alt var på toppen, gik det ned af med springningen. Jeg begyndte at blive nervøs og stolte ikke på min kære pony, så hun blev også utryg og begyndte at stoppe en del. Efter en del nederlag red vi kun dressur. Tre dage inden hun blev solgt red jeg min første LA4 til over 60%, som var vores mål, så jeg var lykkelig.
Petite blev solgt april 2012 til Billund, men er nu købt tilbage august 2014.

Solbakkens Dominato:
Dommi er en New Forest hingst fra 2010 på 140 cm. Han er den mest ridelige hest, jeg nogensinde har siddet på. Aldrig har jeg siddet på en hest, der er så lærerig og har så let ved tingene. Han har været en oplevelse lige fra starten af. Jeg red ham fra november 2013 til september 2014. Jeg har simpelthen ikke tiden desværre.

Alvaro:
Alvaro er en stor Dansk Varmblod Vallak på 8 år, og 173 cm, efter Blue Hors Armano. Han har med tidligere ejer, Jan Søgaard, gået LA2 på c-plan til 65%. Alvaro er solgt oktober 2013 til Thisted.


Stidbjergs Night Light:
Night Light var en slags erstatning af Petite. Det var ham der fik mig til ikke at tænke på Petite hele tiden. Han blev også min bedste ven lige som Petite var. Jeg startede med Night Light februar 2012. Han var en stærkt, stædig og forvirret pony. Han var kun fem år, og forstod endnu ikke alting endnu. Da jeg startede med at springe på ham ville han ikke gå over en bom, og efter blod, sved og tårer lykkedes det endelig at få ham til at springe, og det vidste sig at han var helt kanon. Efter 3 måneder startede vi vores første stævne som var en succes. Det vidste sig også at han var helt kanon til dressuren også, og det blev vi jo også nødt til at prøve os i, hvilket resulterede i en masse rosetter og flotte procenter. Vi nåede at starte LA1 dressur og LC spring. På det halve år vi startede sammen, startede vi 24 klasser, og fik 14 rosetter, hvor 8 af dem var 1. pladser.

Karina:
Karina er en Fjordhest fra 2000 på 137 cm. Jeg startede c-stævner i spring på hende, hvor vi nåede at starte et par LA'er. I dressur startede jeg op til LA4 på hende. Karina vandt både DM og EM 2012 for fjordheste med Nina Bang. Hun er verdens sejeste fjordhest, det må jeg give hende. Jeg rider hende ikke mere grundet jeg er blevet for gammel til pony.

Sulsteds Ally Star:
Ally er en 8 års shetlands hoppe. Jeg lånte hende sommeren 2012, hvor jeg lærte hende tricks, blandt andet stejle, stå op på ting osv.. Ally nyder nu bare livet på en mark i Sulsted.

Total Surprise AA:
Surprise er en Welsh pony på fra 2008 på 129 cm. Jeg red ham for Iben Weis Madsen, og det var jeg rigtig glad for. Han var en lærerig, glad pony, med en kæmpe talent indenfor springning. Aldrig har jeg mødt en hest med så stor en personlighed, helt klart en pony jeg aldrig vil glemme. Ham vil jeg altid have i mit hjerte.
Suprise blev solgt august 2013 til Sjælland.


SKRIV ENDELIG FOR SPØRGSMÅL!

''En ven er én, der forstår din fortid, tror på din fremtid og accepterer dig fuldt ud som du er!''

''Our cultures make us unique, but our nature makes us one!''.

- Nille Thomsen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce