Anden særlig race Silver Anden særlig race Silver Anden særlig race Silver Anden særlig race Silver Anden særlig race Silver
Mine 3 S'er <3  .
Følg
Følger Følg ikke

Mine 3 S'er <3 .

Kvinde, 27 år, Nordjylland
Oprettet: 21. sep 2008
Offline - Senest online: 2. jun 2022 Bruger er på filterliste

SKRIV HVORFOR I GIVER LAV/MIDDEL

Hej jeg hedder Amalie Andreasen og kommer fra sindal en lille by der ligger imellem fredrikshavn og hjørring. jeg er den heldige ejer af 3 dejlige heste som virkelig betyder meget for mig i min hverdag.

Silver var som så'n min første pony. jeg var 4 da jeg fik ham. da vi var oppe og skulle prøve ham kom vi ind i en stald med en masse heste og pony'er. jeg havde endnu ikke fået afvide hvor silver han stod henne jeg gik bare over til den her lille søde grå/hvid pony som stod i et spilletov og så rigtig ked af det ud. da jeg kom tættere på ham begyndte han at vrinske det var bare kærlighed ved første blik. Jeg gik over til ham og nussede ham i hovedet han var bare så dejlig fra første sekund!. jeg gik over til mor om vi ikk kunne købe i ham istedet for. så sagde mpr heldigvis at det var ham vi skulle købe og at det var ham hun havde været oppe og kigge på dagen før :). ejern trak ham ud og jeg blev bare smidt om på ham uden noget på og han var bare så dejlig! så vi købte ham og har ham stadig den dag idag og han skal ALDRIG væk fra mig!

Surprice min anden pony fik jeg i julen 2007. jeg havde redet ham lidt fra om sommeren sammen med hans tidliger ejer. men da sidse faldt for aldern i 2007 fik vi lov til at købe ham :) og det er jeg rigtig glad for. Surprice har gået alle pony klasser med sidse og et par landstævner er det også blevet til. mit første stævne på ham var et klub stævne i sep. 2008 hvor vi startede LC. 3 måneder efter startede vi vores første og sidste C stævne hvor vi startede LA. Surprice er den dag idag pensioneret og går hjemme ved mig og nyder livet :)

Senora er min nye hest jeg fik i sommers. det hele startede bare med at jeg skulle ud og prøve hende så jeg kunne have noget at ride på indtil vi fandt en ny hest til mig :). det var bare kærlighed ved første blik. da jeg kom op på hende var hun bare en drøm og gjore bre alt hvad jeg bad hende om. da jeg havde redet hende et par gange og det var gået rigtig godt fik jeg lov til få hende på prøve en måned. hun kom op på rideskolen og er selvfølgelig aldrig kommet væk fra rideskolen :) Senora er hest der har tillid til meget få mennesker. jeg er den eneste der kan komme til hende i hovedet og så'n noget. hun er en hest jeg aldrig skal af med :)


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce