Hollandsk Sportspony Jannus Hollandsk Sportspony Jannus Hollandsk Sportspony Jannus Hollandsk Sportspony Jannus Hollandsk Sportspony Jannus
*Wathana*
Følg
Følger Følg ikke

*Wathana*

Kvinde, 22 år, Sønderjylland
Oprettet: 27. sep 2008
Offline - Senest online: 17. sep Bruger er på filterlisteJeg hedder Signe og bor i en lille by ved navn Lundtoft. Jeg har 2 dejlige heste. Wathana har jeg haft i 6 år, han er virkelig mit et og alt. Jannus har jeg haft siden januar 2013, en dejlig pony som jeg holder meget af.
Jeg har haft part på en dejlig pony Bahia Blanca, som desværre blev aflivet 26 november, 2012. Det var virkelig hård at miste hende.. Hun var virkelig en helt utrolig pony! Jeg har også lånt en pony Misty som blev afleveret tilbage og aflivet d.22 november 2012 - 4 dage før Bahia. Pga, skade forudsaget af gammel låner.

Jeg har også hundgalleri, hvor jeg har mine 3 dejlige hunde oprettet.
Chuahuahua Hannibal
Blanding Laban
Tjekkoslovakisk ulvehund Bertrand´s Gotto (20% ulv)

Jeg gå på Aabenraa Statsskole, i 1.g. - Er skiftet til HTX i september 2014, grundet den dårlige klasse jeg var i.

Jeg er dressurrytter, men laver også en masse HMS, og lidt bidløs ridning. (Min hest Wathana rides med bidløs i dressur)

Lige så meget ridepige jeg er, er jeg også ishockey pige ;) spiller i Vojens (VIK), så selvfølgelig SønderjyskE fan. Er ved at uddanne mig til hockeydommer, som jeg håber at kunne komme langt med ;)
Jeg tager billeder for VIK og eliteprospects.com.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}