Pinto Elkjær Tyson. du vil altid være i mit hjerte basse Pinto Elkjær Tyson. du vil altid være i mit hjerte basse Pinto Elkjær Tyson. du vil altid være i mit hjerte basse Pinto Elkjær Tyson. du vil altid være i mit hjerte basse Pinto Elkjær Tyson. du vil altid være i mit hjerte basse
amalie&frederik(-: <3 <
Følg
Følger Følg ikke

amalie&frederik(-: <3 <

Kvinde, 27 år, Østjylland
Oprettet: 4. okt 2008
Offline - Senest online: 22. apr 2019 Bruger er på filterliste

hey allesammen
jeg hedder amalie, og jeg er 15 år gammel. Jeg bor i brædstrup og jeg har reddet i næsten 8 år. Jeg har reddet på brædstrup rideskole i 6 år ca. Men så var vi lidt uenige om nogen ting, hvor jeg så flyttede ud på Grønskovlund hvor jeg red en dejlig hest på 177 der hedder Amanda, men da hun så efter 4 måneder skulle, flyttes til et sted hvor hun bare skulle stå og hygges lidt om, da ejeren fik stress. Så holdt jeg en pause på et halvt år, hvor jeg gik og tænkte meget over hvad jeg skulle gøre, for jeg savnede det med at ride rigtig meget... Endelig kom min rednings kvinde!!! Martina fik sin gamle hest Arthur hjem efter mange år, og nu rider jeg ham, og det er jeg super glad for, han er virkelig en dejlig hest! Han er ca. 180 og er 18 år gammel. Men det kan man slet ikke mærke på ham, da han kan rigtig meget indefor dressur, så heldigvis kan jeg lærer en masse af ham! Så endelig har jeg fået hestene tilbage i min hverdag, og det er jeg så glad for.
Jeg spiller også håndbold og har også gjort det i 8 år. Jeg spiller i BHK, men har dog været ude og prøve træne i andre klubber. Så jeg har en rimelig travl uge...
Mandag: Heste
Tirsdag: Arbejde og håndbold
Onsdag: Heste
Torsdag: Arbejde og håndbold
Fredag: Nogen gange arbejde og nogen gange heste. Der er meget og se til, men det er kun dejligt!

jeg går til ridning på brædstrup rideskole (BRI)
hvor jeg har gået i 7 år, her til 1 april 2011.
jeg har passet en hest der hedder Tyson (Elkjær Tyson)
i næsten 4 år, men der er ikke så meget udfordring i ham mere, så jeg har valgt at gå af med ham, men heldigvis ser jeg ham stadig så ofte som før.

her d. 27 marts er jeg blevet passer på en helt fantastisk hest som hedder frederik (frede) som jeg er blevet super glad for - allerede.
jeg skal lige have taget lidt billeder af ham og sådan noget, også kommer han også ind. (;
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce