Fjordhest Acano Lundbæk Fjordhest Acano Lundbæk Fjordhest Acano Lundbæk Fjordhest Acano Lundbæk Fjordhest Acano Lundbæk
Anne Mette Verner S
Følg
Følger Følg ikke

Anne Mette Verner S

Kvinde, 34 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 21. okt 2008
Offline - Senest online: 10. sep 2016 Bruger er på filterliste

Jeg er en ung og frisk pige på 21 år. Jeg blev færdig med min HHX eksamen i sommeren 09 og boede indtil sommeren 2010 i München i Tyskland, hvor jeg var under uddanndelse.

Min ridning står pt. stille på grund af alvorlig knæskade :(

Jeg har mine 3 heste (Fjordheste), som jeg holder rigtig meget af. Min "gamle" hoppe Alina som bliver 13 til maj, er min allround hest. Vi har lavet utallige ting sammen på de 8½ år jeg har haft hende. Det er ikke alting der har været lige vellykket, men vi har fået et helt specielt bånd. Vi har startet Dressur stævner (Ikke lige hendes stærke side) spring stævner, Distancerit, Jagt. Der udover har jeg været til kårring med hende, Dyrskuer og bare utallige af rideturer, sammen med veninder og familie. Vi har ofte overnattet og lavet "mini ridelejer" forskellige steder rundt omkring. En Hest som ALTID vil have en stor plads i mit hjerte.

Alina fik et fået et dejligt lille føl i efteråret 2006, som så er blevet til min lille guldklump Sille. Hun er en blanding af en sportspony og en fjordhest.

Acano som er min elskede vallak. Jeg har selv avlet ham efter min Hoppe Tulle (Død) som også kom til verden i 2006. Acano er noget helt specielt i mine øjne, da han var mit første føl, som var min store drøm.
Acano fylder snart 5 år, og er påbegyndt tilridning, men skal rides op igen.

Jeg er en frisk pige, som nyder mit ungdomsliv, med byturer i weekenderne, café turer /womse aftner med venner og veninderne. Min fritid bliver dog ikke kun brugt på heste, da jeg også (uden skader) spilleer håndbold og fodbold.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce