Dansk Varmblod Jestis Liptonice R.I.P. Dansk Varmblod Jestis Liptonice R.I.P. Dansk Varmblod Jestis Liptonice R.I.P. Dansk Varmblod Jestis Liptonice R.I.P. Dansk Varmblod Jestis Liptonice R.I.P.
. •°o.O-Aja&Liptonice-O.o°• .
Følg
Følger Følg ikke

. •°o.O-Aja&Liptonice-O.o°• .

Kvinde, 20 år, Nordjylland
Oprettet: 9. nov 2008
Offline - Senest online: 13. jun 2016 Bruger er på filterliste

Hej :)
Jeg hedder Aja og bor i Thisted og Hørsted.. Jeg startede med at ride som 5 årig hvor jeg fik min første pony, i fødselsdagsgave, en lille skimmel shetlandspony som hedder Bølle og ham har jeg stadig.
Jeg rider i Hundborg/Midtthy Rideklub, det har jeg gjordt siden 2004, hvor jeg har haft 3 heste/ponyer som min ridelære har stillet til rådighed til mig.
Først "fik" jeg Jestis Pickwick, som er kåret i Dansk Sportspony, hende red jeg på i ca 3 år, hvor jeg startede i LE klasserne og sluttede med at ride LA 3 på hende :)
Derefter "fik" jeg Jestis Antario Hit og ride på, ham har jeg redet på i ca. 1 år, jeg har redet ham op fra ikke at kunne noget til at ride LA klasser :)
Nu rider jeg på Jestis Liptonice som er en af min ridelæres avls hopper, hende har jeg redet på et år og det regner jeg med at blive ved med, lige pt. rider jeg LA 2 og 3 på hende den delige DV..

.··..··.
`·.. Liptonice
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}