DSP Natash *Min soulmate&Dulle1* DSP Natash *Min soulmate&Dulle1* DSP Natash *Min soulmate&Dulle1* DSP Natash *Min soulmate&Dulle1* DSP Natash *Min soulmate&Dulle1*
Briarwood
Følg
Følger Følg ikke

Briarwood

Kvinde, 28 år, Sønderjylland
Oprettet: 10. nov 2008
Offline - Senest online: 25. nov 2023 Bruger er på filterliste

Følg mit arbejde med Natash, Tinka og de andre heste her:
https://www.facebook.com/briarwoodhorses/

Hejsa!

Mit navn er Sacha, og jeg er en pige fra 1996.
Jeg har min egen pony, Natash. Hun er en lille hoppe, som jeg elsker overalt på jorden. Hun er mit et og alt. Jeg har kendt hende siden 2009, og jeg fik hende hjem, som min helt egen, d. 9 November 2012. Hun er min første egen hest, som jeg selv har betalt.
I april 2015 mødte jeg Tinka. Startede ligesom med Natash med at have part på hende, og i juni 2015 blev ejeren og jeg enige om at jeg overtager Tinka, og køber hende når pengene er til det. Så på papiret er hun endnu ikke min, men i dagligdagen er hun.

Til daglig går jeg på MFG hvor jeg er på psykologilinjen. Jeg har en masse gode venner og veninder der, og efter jeg startede på MFG er jeg blevet langt gladere og mere udadvendt.
Desværre render jeg nu rundt med både angst og depression efter at musiklinjen og det faglige niveau har krævet for meget af mig. Det går heldigvis bedre.

Udover mine dejlige heste og gymnasiet har jeg også nogle andre dyr. Jeg har kaniner, katte, høns og en hund, som tiden også går med, og jeg arbejder i Netto.
Jeg betaler alt selv, det har jeg gjort siden 2012 hvor jeg købte Natash. Dog er mine forældre utrolig søde til at hjælpe, hvis jeg ikke har fået så meget ind som jeg havde regnet med, og jeg mangler til noget.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce