Dansk Varmblod KENDA Dansk Varmblod KENDA Dansk Varmblod KENDA Dansk Varmblod KENDA Dansk Varmblod KENDA
Katrine Buus Jensen  .
Følg
Følger Følg ikke

Katrine Buus Jensen .

Kvinde, 31 år, Østjylland
Oprettet: 19. nov 2008
Offline - Senest online: 11. jul 2020 Bruger er på filterliste

Mit navn er Katrine Buus Jensen, jeg har redet siden jeg var 7, og har prøvet lidt af hvert på ryggen af en hest/pony :'D
Jeg går ind for træning på hestens præmisser, og de ikke skal tvinges til resultater, for har man en gang tvunget dem til noget, skal man stadig tvinge dem anden gang.

Jeg er 98% dressurrytter, da jeg synes det er dejlig at arbjede igennem med hesten, og se at træningen lykkedes. Jeg har intet imod at knokle for resultater, for har jeg ikke selv arbejdet for det, synes jeg ikke selv, at jeg fortjener en 1. plads. Nemme løsninger, som f.eks. at skifte ponyen/hesten ud, når man ikke selv synes, eller andre siger, at man ikke kan nå længere, tiltaler simpelthen ikke mig. Har man viljen og arbejder seriøst og fornuftigt, kan alt lade sig gøre! (:
Jeg holder springene under 80 cm, da jeg ikke er den modigste hvad sping angår...det er muligvis min mor der har smittet mig med sin højdeskræk ;)
Jeg tager en gang imellem på skovtur, rider til stranden, eller træner lydigheds- og tillidsøvelser med de heste jeg omgås, dels for at lave noget andet end bare at ride på banen, eller for at forbedre noget ridemæssigt, som er nemmere at gøre på andre måder (:

Håber I vil skrive, er altid åben for en snak om alt om heste, især connemaraponyer og avl inden for denne race ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce