Welsh Cob (sec D) Sondergardens Look At Me Welsh Cob (sec D) Sondergardens Look At Me Welsh Cob (sec D) Sondergardens Look At Me Welsh Cob (sec D) Sondergardens Look At Me Welsh Cob (sec D) Sondergardens Look At Me
Camilse - Team Nussehoved .
VIP
Følg
Følger Følg ikke

Camilse - Team Nussehoved .

Ikke angivet, 39 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 16. mar 2005
Offline - Senest online: 1. apr 2012 Bruger er på filterliste

ja... Mit navn det er Camilla, dog går jeg under navnet Camilse på nettet. Det er et kælenavn jeg engang fik ;)

Jeg er meget lige ud, siger min mening og kan virke skarp. det må man jo så tage som man vil. Det er sådan jeg er. Dog tror jeg ofte at det er en opfattelse der skyldes misforståelser, da jeg netop siger min mening uden at pakke det ind.

Bedømmelser giver jeg ikke rigtig. jo, hvis jeg er inde på en profil og gider give det. Oftest giver jeg en bedømmelse, hvis jeg synes det er muligt at give en fair bedømmelse.

ud over at være i gang med snart tredje år på læreruddannelsen, så har jeg min hest Ensock, også kaldet for Sokke. han tager en del af min tid.

udover hesten så er fotografering som så for mange andre herinde, en stor passion for mig.

Så skulle jeg beskrive mig selv med tre ord, så er jeg ligefrem, ærlig og kreativ(nogle vil nok mene at jeg burde tilføje kælling her, hehe).

Jeg har haft min gang her på sitet i nogle år, og hvis nogle husker mig, så er det nok fra min tid som HA'er, hvor jeg var den første(hurtigt fulgt op af Michael, Dorthe og Lisbeth). Som du nok kan se, så bestod det firkløver ikke til evig tid. Det er sikkert også meget sundt med nogle nye kræfter, selvom jeg dog godt ville komme med en masse gode råd, da jeg mener der kan laves en mere effektiv adminitration på siden. Men som sagt, jeg har mange holdninger.

Udover det har jeg på min ene hjemmeside to gange afholdt Challenge Cup, som dog var lidt anderledes i udseendet end det vi ser nu, jeg brugte samme idé som bent(Det er ham der har gotlandruss Freja, bl.a.). og så afholdte jeg en omgang HG lege, hvor vi bl.a. kårede den sjoveste bruger på HG osv. Super skægt.

Nå ja... jeg har da også lavet indtil flere føljetoner herinde.
Fx Clara og ponyerne: http://hestegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=34914 og Vilde Venus: http://hestegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=145881

ja... hvor meget er der ellers at sige...

Hyg jer folkens ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce