Dansk Varmblod Baggesgaards Vinzelia Dansk Varmblod Baggesgaards Vinzelia Dansk Varmblod Baggesgaards Vinzelia Dansk Varmblod Baggesgaards Vinzelia Dansk Varmblod Baggesgaards Vinzelia
Jannie Baggesgaard
Følg
Følger Følg ikke

Jannie Baggesgaard

Kvinde, 33 år, Nordjylland
Oprettet: 17. mar 2005
Offline - Senest online: 21. apr 2022 Bruger er på filterliste

Sponsor: valsoe-horses.dk
-----------------------------------------------
Hej folkens :)

Jeg er 23 år gammel, bor udenfor Sulsted nord for Aalborg sammen med min kæreste og vores hunde.
Jeg har lige fået mine heste hjem og staldbyggeriet er i fuld gang :) Nyder at have hestene hjemme!

Selvom jeg rider på MB/MA niveau er det vigtigt for mig med meget foldtid og masser af stråfoder, Derfor går alle mine heste ude HVER dag i mange timer og døgnfold om sommeren.

Maze er en 9 års RDH hoppe som jeg selv har redet op til MA niveau og hun er også b-hest. Derudover springer jeg 1 gang i ugen og starter også lidt stævner i den diciplin men det er mest på hygge niveau for at lave lidt andet! Maze er ifolet med Floricello :)

Jeg købte i sommeren 2011 en 1 års hoppeplag efter De Noir/Milan - hun er helt fantastisk :) Hun er nu 3 år og jeg har selv tilredet hende. Næste år skal hun kåres og gå championater.

I februar 2012 købte jeg et "projekt" - en 7 års hoppe efter Don Romantic som ikke er redet så meget + helt forkert (hun ville stejle). Hende fik jeg redet op til at have sejre og placeringer på distriktsplan - hun blev solgt igen i april 2013.

Min mor og jeg har lige købt os en 3 års new forest pony - hun er helt rå og skal bruges som selskabspony og så skal hun tilrides. forhåbentlig kåring og championater næste år også :)

Inden Maze har jeg haft Sonny boy der var en dejlig hvid 1'er pony - han hygger sig nu med Thomine som har haft ham siden jeg solgte ham for mange år siden.

Derefter købte jeg Adeleide som jeg selv red op til b-pony. Hende solgte jeg til Sjælland til en sød pige som hedder Louise - de startede fra bunden med LC klasser, men de kom hurtigt op til B-status igen. Louise og Adeleide er både blevet klubmester og distriktmester. Adeleide er nu solgt til en ny lille rytter der hedder Josefine. Både Louise og Josefine har også Ade oprettet herinde :)

Det var lidt om mig :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce