New Forest Little Paddington New Forest Little Paddington New Forest Little Paddington New Forest Little Paddington New Forest Little Paddington
Caroline Jein!
Følg
Følger Følg ikke

Caroline Jein!

Kvinde, 26 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 13. dec 2008
Offline - Senest online: 16. jan 2023 Bruger er på filterliste

Hej, mit navn er Caroline Jein, jeg trænes til dagligt i spring af Sigurd Nielsen, og i dressur af Laura Møller Nielsen. Jeg har fået undervisning af Laura i ca. 2 måneder, og det går super, hun er virkelig en god underviser :-)
Jeg har været til en træning hos Sigurd, men jeg er så glad for det, og Zarina er blevet en hel anden pony efter at jeg er begyndt hos ham, på en god måde! Hun har fået en masse energi, og springer rigtig godt, så det er bare helt super, jeg glæder mig til fremtiden med Zarina og mine to super underviser :-)


Mit første pony var Little Paddington, som var en super god begynder 2'er pony, han lærte mig rigtig meget, og jeg ville ikke kunnet ha fundet en bedre begynder pony end ham :-) Jeg vandt rigtigt meget på ham, og vi nåede så småt at starte mb inden han blev solgt. Han er nu solgt til en super sød pige ved navn Cecilie, jeg håber at de får en masse fede oplevser, som jeg havde på ham, og passer godt på ham, for det fortjener han! Den lille stjerne <3
Han er min lille guldklump, og man finder ikke en pony med så meget personlighed, som han havde <3


Nu har jeg fået ny pony ved navn Bøgelunds Zarina, vi låner hende kun da hun ikke gik igennem dyrelæge, men passer og plejer hende som var hun min egen lille guldklump :-) Jeg har ikke haft hende så længe, men hun har indtil videre kun positivt overrasket, vores kemi er super, og jeg elsker at ride hende !! Vi har startet 2 stævner sammen, i Lb, La, som er gået så fint :-)

Spørg hvis i vil vide andet :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce