Oldenborg R.I.P Lady Galina Af Bækkeskov Oldenborg R.I.P Lady Galina Af Bækkeskov Oldenborg R.I.P Lady Galina Af Bækkeskov Oldenborg R.I.P Lady Galina Af Bækkeskov Oldenborg R.I.P Lady Galina Af Bækkeskov
Susanne Jørgensen
Følg
Følger Følg ikke

Susanne Jørgensen

Kvinde, 51 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 25. dec 2008
Offline - Senest online: 10. apr 2020 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Susanne, er 44 år gl, og har redet i rigtig mange år efterhånden.
Jeg elsker heste livet, og vil aldrig være det foruden. Har den dejligste hest, Lady Galina af Bækkeskov. Galina købte jeg i 2010. Et noget spontant køb, da jeg ellers havde en meget lækker DV ung hoppe. Galina er en super skøn stor oldenborghoppe på 9 år og 176 i stang.
Galina er min dressur hest som jeg ugentligt modtager undervisning på og vi udvikler os lige så stille og roligt sammen.
En dag skal Galina sættes i fol igen...men det kommer formentlig til at vente et par år endnu da vi har nogle andre oplevelser vi først skal have sammen- nemlig en masse skønne ride oplevelser.
Hvis en dag jeg af en eller anden grund ikke kan have Galina mere er kontrakten at hun skal tilbage til de tidligere ejere....men det kommer nu aldrig til at ske. Det har Galina og jeg en hel klar aftale om :-)
Jeg mistede min elskede Galina, efter 3 års sygdom. Hårdt..ja!!- men jeg kan kigge tilbage og sige.."jeg gjorde hvad jeg kunne" i samråd med dyre læger og kiropraktor. Savner hende hver dag!



Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce