Shetlænder † Hugo † Shetlænder † Hugo † Shetlænder † Hugo † Shetlænder † Hugo † Shetlænder † Hugo †
Stine Rytter C
Følg
Følger Følg ikke

Stine Rytter C

Kvinde, 25 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 28. dec 2008
Offline - Senest online: 28. maj 2019 Bruger er på filterliste

Hej.
Jeg hedder Stine Rytter Christensen, og er 16 år gammel. Jeg bor rigtig langt ude på bøhlandet i Vestjylland, hvilket til tider er ret træls, da det blæser meget, og det gør at vi ikke kan køre ud og ride, men oftest nyder jeg at have mine fødder plantet i den jyske muld - altså når jeg ikke lige sidder på min hest ;-)
Jeg har gået på ANE - Aalestrup Naturefterskole - i skoleåret 2010/2011, hvilket jeg var rigtig glad for! Det var bare super, og jeg lærte en hel masse om hesten både anatomisk og ridemæssigt. En efterskole der helt klart kan anbefales!
Efterskolen og min liniefagslærer bragte mig også ind i Ung i Dansk Varmblod, og det er jeg rigtig glad for. Vi har været ude og se flere spændende ting, deriblandt har vi været med som hjælpere til DV's Eliteskue på Wilhelmsborg - det er rigtig spændende at være med "back stage", og ikke kun være almindelig tilskuer. Det er i hvertfald et medlemsskab som jeg vil holde fast i, og som jeg tror vil bringe mange spændende ting med sig.

Derudover har jeg jo også mine heste - Libell, Hugo og Frederik. Libell er min store varmblodshoppe som jeg rider dressur på. Jeg er rigtig glad for den retning vi bevæger os i. Jeg får hver onsdag undervisning af Søren Graversen på Thyholm, og det er jeg rigtig glad for, da Libell virkelig har udviklet sig meget!
Hugo og Frederik er mine ponyer, som egentlig bare er der for at holde hinanden med selskab, selvom Frederik nu gerne skulle kunne tilrides i sommeren 2012.
Hestene har selvfølgelig hver deres profil, hvor I kan tjekke dem lidt bedre ud, hvilket I selvfølgelig er hjertens velkomne til :)

Hvis du kender mig eller vil vide noget mere, er du velkommen til at skrive :D

.. .-"-.Sæt denne
.//^ ^\\Hund ind i din
(/(_•_)\),profil for
._/''*''\_at vise du
(/_)^(_\)-er imod
dyreplageri.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x