Connemara Lærkens Sundance Connemara Lærkens Sundance Connemara Lærkens Sundance Connemara Lærkens Sundance Connemara Lærkens Sundance
Linda H
Følg
Følger Følg ikke

Linda H

Kvinde, 49 år, Østjylland
Oprettet: 8. jan 2009
Offline - Senest online: 20. jul 2022 Bruger er på filterliste

Hej og velkommen til min profil.
Jeg hedder Linda og er fra 1975. Jeg arbejder som ridefysioterapeut.
Vi avler Connemaraponyer (siden 1993) og Dansk Sportsponyer (1982). Det hele startede med, at jeg som 7 årig fik min første pony, en Dartmoor/New Forest-blanding uden papirere. Det har vi siden fået, og det er fra den hoppe, vores DSP-avl udgår fra. Derfor er vi nødt til at beholde mindst en af den stamme;)
I årenes løb har vi haft mange gode resultater med vores ponyer. Her kan nævnes: årets føl i connemaraforeningen: Haahr's Antony samt i 2002 i DSP, Haahr's Baya, nu Burton's Baya. Antony blev kåret som hingst og har haft en karriere som springpony. Han er i år 2009 blev dressurpony og står i Århus. Baya går landsstævner i dressur:) Baya har kvalificeret sig til DM i dressur, der finder sted på Vilhelmsborg d. 10. - 12. august.
Derudover har vi haft årets bedste springpony 3 gange, Haahr's Ghibli og Haahr's Fantasilie samt 2010 Haahr's Gaia. Gaia blev min første DH-hoppe og kåret på fløjen. Til eliteskuet fik hun tildelt bronzemedalje.
I 2012 blev Haahr's Elektra og Haahr's Ahsoka kåret i hovedstambogen. Haahr's Princess Leia blev kåret med point til hovedstambogen. Haahr's Elektra er udtaget til eliteskuet i DSP, hvor hun blev nr. 3 i finalen og tildelt sølvmedalje.

Kig gerne på mine ponyer, jeg har ofte nogle til salg:)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce