Islænder Venus fra Rosenlund Islænder Venus fra Rosenlund Islænder Venus fra Rosenlund Islænder Venus fra Rosenlund Islænder Venus fra Rosenlund
Kathrine L
Følg
Følger Følg ikke

Kathrine L

Kvinde, 34 år, Vestsjælland
Oprettet: 12. jan 2009
Offline - Senest online: 24. jul 2018 Bruger er på filterliste

Hej

Jeg fik min første pony som 2-årig en lille rød shetlandspony ved navn Mikkel, efter mange gode år som ridepony og selskabshest, blev vi desværre nød til at aflive ham i efteråret 2006 pga. en knude der trykkede på spise og luftrør.

Da jeg blev 10 år fik jeg min første konkurrencepony Nino af min far og mor. 2 år efter red Nino og jeg os i den danske dressurs top 10, Nino og jeg red en del landsstævner de følgende 2 år og han lærte mig en hel masse.

Efter et par voldsomme styrt på store hest købte jeg min elskede pony Chess i september 2002, da hun var 4 år gammel, hun gav mig lysten til at ride tilbage og vi dannede makkerpar igennem 9 år. Desværre sluttede vores eventyr alt for tidlig, dag jeg måtte sige farvel til Chess efter ½ års sygdom i foråret 2011.

Jeg begyndte herefter at ride Snót (min kærestes islænder) som han købte i januar 2010.

Jeg købte i sommeren 2011 en dejlig islænder hoppe ved navn Drottning. Drottning er en skøn og mild hoppe, som blev starten på mit islændereventyr.

Da Drottning blev diagnosticeret med spat i 2013, kom Venus til, da vi ikke regnede med at Drottning skulle blive andet end en hyggehest. Siden har hun dog vist at sådan en mild spat ikke skal stoppe hende. Venus købte vi som 4 mdrs. og er den sødeste og mest samarbejdsvillige hest, man kan ønske sig. Hun har altid JA- hatten på og synes alt vi laver sammen er fedt.

Kria kom lidt ind fra højre, da hendes ejer ikke længere kunne have hende. Jeg havde kendt og redet Kria on and off i 4 år for tidligere ejer og slog derfor til med det samme da jeg fik hende tilbudt.

Kria fik i 2017 et smukt hoppeføl Kela, som er vores første hjemmeavlet islænderføl og som danne grund for vores fremtidige avl og vores kommende ride heste sammen med Venus.Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x