Anden særlig race Tequiro Sunset | Tio | <3 Anden særlig race Tequiro Sunset | Tio | <3 Anden særlig race Tequiro Sunset | Tio | <3 Anden særlig race Tequiro Sunset | Tio | <3 Anden særlig race Tequiro Sunset | Tio | <3
TTP© - Tequiro Sunset & Therese Tryk<3
Følg
Følger Følg ikke

TTP© - Tequiro Sunset & Therese Tryk<3

Kvinde, 26 år, Østjylland
Oprettet: 15. jan 2009
Offline - Senest online: 11. apr Bruger er på filterliste

Fra tid til anden fortæller folk mig:"Op med humøret - det er "bare en hest"" eller "Det er mange penge for "bare en hest"". De forstår ikke en rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og de penge der er involveret i "bare en hest".
Nogle af mine mest stolte øjeblikke er kommet omkring "bare en hest".
Mange timer er gået hvor mit eneste selvskab var "bare en hest". Og aldrig har jeg følt....................................... mig krænket.
Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en hest", og de dage i mørket hvor jeg har grædt, har "bare en hest" altid været ved min side. "Bare en hest" gav mig trøst til at overvinde de dage der måtte komme.
Hvis du syntes, at det er "bare en hest" vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "Bare en solopgang" eller "bare et løfte".
"Bare en hest" bringer mig et fantastisk venskab, tillid og ubegrænset glæde. "Bare en hest" bringer den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske. På grund af "bare en hest" kan jeg finde på at stå tidligt op, gå en lang tur og se med oprejst pande imod fremtiden. Så for mig og folk som mig, er det ikke "bare en hest", men håb og drømme om fremtiden, glade minder fra fortiden og den rene glæde af øjeblikket.
"Bare en hest" bringer det bedste frem i mig og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber, at folk en dag kan forstå, at det ikke er "bare en hest", men noget der gør mig glad og holder mig og menneskeheden fra at være "bare et menneske".


Søndag d. 07-02-2010 da jeg kom hjem fra min far i Horsens, skulle vi lige over og fodre hestene til middag. Så i den første boks ud mod døren står Snoopy min mors hest, jeg kysser ham på mulen og går videre til næste boks hvor jeg regnede med at Freja min lillebrors pony stod i. Men nej, der stod Ibrahim, den pony jeg var ude og prøve for lidt dage siden. Jeg var helt forelsket i ham da jeg var ude og prøve ham, og ville gerne have ham med hjem med det samme. Men nu stod han i Frejas gamle boks, og jeg begyndte at tude af glæde. Og da jeg så gik helt ned i den anden ende af stalden, stod Harmonie i Guccis gamle boks. Jeg var også ude og prøve Harmonie det samme sted som Ibrahim stod, og det var den samme dag. Så jeg fik sgu lige en kæmpe overaskelse, stod og krammede min mor og hendes kæreste i godt lang tid mens jeg tudede af glæde. Var så glad.. xD <33

Så vi byttede Freja og Gucci med Ibrahim og Harmonie, og så gav vi jo også penge til, det var lidt trist men sådan er det jo.. xD <33
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce