Dansk Varmblod Z Op's Saybia Dansk Varmblod Z Op's Saybia Dansk Varmblod Z Op's Saybia Dansk Varmblod Z Op's Saybia Dansk Varmblod Z Op's Saybia
Helene Gerber
Følg
Følger Følg ikke

Helene Gerber

Kvinde, 27 år, Sønderjylland
Oprettet: 21. jan 2009
Offline - Senest online: 1. aug 2023 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Helene, og jeg er en tidligere aktiv dressurrytter. På nuværende tidspunkt rider jeg dressur på to køreheste som supplement til deres konkurrencekørsel. Disse to heste er min gamle dressurpony Samson, der med sin juniorkusk har som mål at kvalificere sig til NM og forhåbentlig EM i år, samt en 7-årig hoppe, der lige går nogle centimeter over hestemål. Hun hedder Fie og er tilredet i januar i år, og ikke redet siden - kun kørt i de forskellige kørediscipliner. Hun er lidt en mundfuld, men jeg tror nu nok, at det skal blive godt. Efter et års pause er det i hvert fald dejligt at være tilbage i sadlen, også selvom det ikke er med fuld knald på dressur og konkurrencer :-)

Jeg har tidligere haft en skøn dansk varmblodshoppe, Saybia. Jeg solgte min stjerne i februar 2014, efter to fantastiske og lærerige år med hende. Jeg savner hende og dressursporten hver eneste dag. Hun gik fra at være en fold-flødebolle til en smuk og dejlig dressurhoppe, som altid vi have en kæmpe plads i mit hjerte.

Jeg har tidligere haft en New Forest pony, som var oppe og starte LA dressur på distriktplan. Ham fik jeg også da han var en kæmpe rund uldtot, og fik selv lov til at tage kampen op. Jeg endte med en fantastisk pony, som jeg heldigvis stadig ser flere gange ugentligt den dag i dag samt rider lidt dressur på en gang i mellem. Han er stadig min yndlings; hvis man kan have en hestesoulmate, så er han helt sikkert min :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce