Shetlænder Napoleon Shetlænder Napoleon Shetlænder Napoleon Shetlænder Napoleon Shetlænder Napoleon
Pauline *
Følg
Følger Følg ikke

Pauline *

Kvinde, 45 år, Sønderjylland
Oprettet: 22. jan 2009
Offline - Senest online: 21. mar 2016 Bruger er på filterliste

UNDERVISNING
Jeg tilbyder undervisning i groundwork (både håndtering og anatomisk træning), horsemanship, teori og nem, enkel basis-ridning.

100 % GROUNDWORK
Groundwork er en vigtig del af helhedstræningen af hest og menneske. De sidste par år har jeg specialiseret mig i rigtig mange former for jord- og grundarbejde. Min filosofi er, at når basis er lagt fornuftigt, bliver samarbejdet til en leg. Jeg tilbyder undervisning i håndtering og træning fra jorden samt omskoling og forarbejde til tilridning.
Mit udgangspunkt for undervisning er læringsteoretisk håndtering, horsemanship og viden om hestens anatomi.

KURSER
Jeg afholder jævnligt kurser i blandt andet: håndtering, klikkertræning, jordarbejde og læringsteori mm. Sideløbende med min uddannelse til longeringstekniker, holder jeg også kurser i longeteknik og øvelser i longe.

RIDEUNDERVISNING MED OMDREJNINGSPUNKT I BIOMEKANIK OG LÆRINGSTEORI
Fra 1. april 2011 er jeg, sideløbende med min uddannelse på BlueBerryHill som BBH-BasisInstruktør, begyndt at undervise i ordentligt indlært ridning. Med Susans principper i hånden, bliver ridning enkel, simpel og blød.

Vedholdenhed giver troværdighed
Troværdighed giver tryghed
Tryghed giver indre ro
Indre ro giver blødhed

af Mark Rashid

HESTEVELFAERD.DK
Ved siden af at være hestepige sidder jeg i styregruppen i Hestevelfærd (www.hestevelfaerd.dk <http://www.hestevelfaerd.dk> ) som er en lille klub for hesteglade mennesker, der lægger vægt på nytænkning inden for hestehold og træning, dette med hestens præmisser i højsæde. Vi bruger hinanden til sparring, laver kurser sammen i blandt andet Horsemanship, rider ture sammen, holder stævner, arrangerer foredrag og meget, meget mere.
Klubben tæller på nuværende tidspunkt tæt på 100 medlemmer (husstande!).

HESTE-CV:
UTE LEHMANN:
Jeg er og har været elev hos Ute siden januar 2009.

TABITA CRAMERS:
Tabita er en skøn træner, som jeg har fornøjelsen af at bliver undervist af, i brugen af lange liner.

HELLE KNUDSEN
Håndtering, erfaring og helt nede på jorden-undervisning. Også i blandt andet agility.

MALENE KORTSEN:
(Pt. langtidssyg - god bedring Malene)
Malene underviser mig i hestesprog og kropssprog samt positiv forstærkning/klikkertræning. Malene var min kickstarter til alt, hvad der har med naturlig hestehåndtering at gøre, og jeg elsker hende hver dag for det.

KLAUS FERDINAND HEMPFLING
Jeg har boet på Hempflings Akedah-skole og arbejdet tæt sammen med Hempfling om skabelsen af hans nye bog. I den forbindelse, har jeg også været elev på Akedah og hos Hempfling.

SIRI ØSTERGAARD:
Adfærd, sanser, genitik, sund fornuft og forskning.

IKKE HESTE-LIV
Når jeg ikke arbejder med heste er jeg Art Director/kreativ chef på et lille men hard-core reklamebureau. Her arbejder jeg med mange forskellige visuelle udtryk og ikke mindst, med lige så mange forskellige kunder. Alt lige fra Ecco til Egoistisk selvforkælelse kommer igennem vores bureau og jo, vi laver da egentlig også en del for det danske landbrug af en eller anden grund.

PÅ GÅRDEN 'TUDSEBORG' HAR VI DYRENE:

HESTE
NAPOLEON (mini-shetter - Trick og HorseManShip. Kan rigtig mange øvelser og flere end de fleste. Napoleon kan ses på forsiden af det nyeste LandboUngdom blad - IntroMag fra August 2010

VICTORIA (mini-shetter), da vi fik hende, var hun 50 kg undervægtig, og det har taget godt 7 måneder at få hende op i kampvægt. Victoria kan desværre ikke bruges til meget andet end at hun kan tusse rundt, for vi har fundet ud af at den lille stakkel har en hjertefejl. Så nu skal hun bare ha' lov at tulle rundt og ha' det så godt som hun kan, så må Napoleon tage slæbet.

VADEHAVETS CENDI
Skøn lille meget hoppet Shetlænder. Hun har et vidunderligt sjovt temperament, og er meget lærenem. Det er meningen, at Cendi skal være Napoleons co-show-pony, og hun er i fuld gang med at blive oplært i alt muligt spændende.

LEGOLAS
Fjordhest eller 'anden særlig race' ( - bedøm selv i hans profil). Klodsen, som han bliver kaldt i daglig tale, er en rigtig 'fælles-hest' som vi alle skal kunne bruge som hygge-hest.

HOLM'S FIONA OF PICASSO - Min skønne Tinker-baby som skal være 100% HorseManShip hest. Det var mit ønske at arbejde med en helt rå plag - og jeg har fået min sag for, med denne skønne dame. Hun ved godt, hvor ridehjælmen skal stå, og jeg gør mit, for at fortælle hende, at den skal stå der hvor jeg vil have det, og ikke der hvor hun vil have det. Vi arbejder på at nå til enighed, men det er ikke altid helt let. Skønt med udfordring, det var derfor jeg købte hende :)

CARAMEL
- Lille meget bestemt Trakhener... næhhhh... mini-shetter sku...

GHOSTBUSTER
- Min lille hingst, som skal være showpony og avlsemne. Lækker lille fyr i en meget bøvlet farve!


KATTE
ZULU (sort kastrat på 8 år) AKA: Den sorte hævner

BOB (allesteds nerværende kaffe/stribet kastrat som er 100% tilløber)

SPRUTTE (meget tyk, sort, altid hvæsende og spruttende kastrat. Han kan ikke altid komme ud af kattelemmen, og så hvæser han af den)

VAN GOGH (kastrat, med en fænomenal evne til at finde og smøre sig ind i maling)

THORKILD Smuk lille hunkat som vi selv har flasket op siden hun var 7 dage gammel

SIGNE (sur gårdmis som holder til i laden og i stalden).

NAVLEMIS
Sort son of Signe, med navle-brok. Meget kælen og sød. Vi håber at finde et godt hjem til ham!

NISSE (signes ældste datter og absolut ikke tam, men insisterer på at spise som om hun var en tamkat. Hun hedder Nisse, fordi hun bor på loftet... Vi ser hende dog meget sjældent. Hun var allerede en stor mis, da vi flyttede ind.)

MINI-GRISE

STIG
(Svine-Stig - mini-gris fra maj 2008. sort med hvide ben ca. 15 kg - kan danse på bagbenene)

MISS PIGGY
Lille vildtfarvet pige

MADAM SKRALD
Sort pige

HUNDE
LUCCA (Labrador blanding). En skøn hund, hvis absolut farligste asset er bagenden, både det der lugter og det der svinger er en pinefuld affære.

FRIDA
"Anden særlig race". Lille hidsig men sød hund, som vi har anskaffet os i sommeren 2010. Meget pruttende og meget meget bestemt! Hvor Frida vil være MÅ Frida være!

OMELETTER
Vi har [Gud nåde og trøste det!] fritgående høns her på gården. 14 stk som ikke helt har fundet ud af at verden er farlig og stuen er for mennesker.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce