Anden særlig race Kildegaardens Athena Anden særlig race Kildegaardens Athena Anden særlig race Kildegaardens Athena Anden særlig race Kildegaardens Athena Anden særlig race Kildegaardens Athena
Sara Emilie
Følg
Følger Følg ikke

Sara Emilie

Kvinde, 41 år, Nordsjælland
Oprettet: 28. jan 2009
Offline - Senest online: 10. jan 2018 Bruger er på filterliste

Mit navn er Sara Emilie.
Jeg er mor til min smukke datter Alicia og gift med mit livs kærlighed <3 Jeg bor i Nordsjælland, men er oprindeligt fra Greve/Karlslunde :-)

Jeg har redet det meste af mit liv, siden jeg var 4 år gammel. Jeg fik min første egen pony, da jeg var 11 år, en meget smuk fjordhest, ved navn Tina <3 Desværre mistede jeg hende til et åbent benbrud på folden i 1998.

Siden da, købte jeg min DV-hoppe Athena i juli 1998 (noget af en vildbasse), men hun var desværre også en hest som var blevet behandlet rigtig dårligt der hvor hun kom fra!

Da jeg prøvede Athena første gang, var hun rolig og blid som et lam. Da hun kom hjem, viste hun sig at være en helt anden hest, som var så bange, at hun flere gange knækkede kæderne på staldgangen, hvis blot jeg tog hænderne op af lommen :'( Det viste sig, at hun havde været dopet og været uden vand da jeg prøvede hende.

Dyrlægen mente dengang at det var meget uforsvarligt af mine forældre at købe sådan en hest til mig, og mente at hun var så ødelagt psykisk, at hun var bedre tjent med en aflivning - dyrlægens tro på, at hun nogensinde ville blive hest igen, var nærmest ikke eksisterende! Men stædige mig, nænnede ikke at hverken aflive hende, eller sende hende tilbage. Så jeg beholdt hende og brugte mange måneder på at opbygge en god tillid, arbejdede med hende fra jorden og forlangte intet af hende, andet end hendes selskab :-) Dette gav pote <3

Så i dag kan jeg fortælle, at jeg stadig er den lykkelige ejer af Athena og jeg har i dag, haft hende i mere end 19 år <3

I 2001 flyttede mine forældre og jeg på ejen gård og derfor skulle Athena selvfølgelig have selskab. Siden jeg mistede min fjordhest Tina i 1998, håbede jeg på, at jeg en dag igen ville blive den lykkelige ejer af en smuk hest af samme race.

23. januar 2001 kørte mine forældre og jeg op til Jørgern Grimbuhler, hvor jeg faldt for min smukke fjordhoppe Hjorthøjs Era.

Era var god som dagen var lang og det gik rigtig fint til, da jeg begyndte at ride hende til. Jeg havde aldrig problemer med hende, mens Athena og Era ligeledes hang sammen som ærtehalm, fra første gang de mødtes <3 "Kærlighed ved første blik". De to har aldrig haft skræmmer fra folden, selvom de har gået sammen hver eneste dag.

Desværre mistede jeg min Era den 28. november 2011, til den gyselige sygdom tarmslyng. Vi fandt Era i boksen om morgenen (kl. 6.00) og straks blev dyrlægen tilkaldt og hun blev kørt på Landbohøjskolen, hvor hun skulle opereres. Desværre døde hun i narkosen og en senere opducering, viste at tarmen var sprængt :'(

Med et knust hjerte måtte jeg i lynets hast ud og finde en ny hest, så Athena ikke skulle stå alene. Det var svært!!??

Dagen efter, altså den 29. november, kørte min far og jeg igen op til Jørgen Grimbuhler (efter en snak i telefonen), og her faldt vi begge for fjordhesten Calle (Højgaards Calypso), som allerede samme aften, flyttede ind på gården <3 Glæden var stor da han trådte ind i stalden til Athena :D <3

Det var lidt om min "heste-historie" :) Jeg er mest herinde for at lure lidt, og det kunne da være hyggeligt, hvis man stødte på nogle gamle kendinge, såvel heste som ryttere :)

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce