Dansk Varmblod Augustin *Miin Bedsteven* Dansk Varmblod Augustin *Miin Bedsteven* Dansk Varmblod Augustin *Miin Bedsteven* Dansk Varmblod Augustin *Miin Bedsteven* Dansk Varmblod Augustin *Miin Bedsteven*
DIG & MIG TIL VERDENS ENDE<'3! .
Følg
Følger Følg ikke

DIG & MIG TIL VERDENS ENDE<'3! .

Kvinde, 29 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 2. feb 2009
Offline - Senest online: 14. aug 2016 Bruger er på filterliste

hej allesammen lidt om mig:)
jeg hedder Louise og er 16år gammel bliver 17 til April. Jeg er en pige, som elsker heste, familien og veninderne. Jeg rider på verdens mest fantastiske/smukkeste/mest perfekte/dejligste hest i verden, han hedder Augustin og står på Enggårdens hestepension, hvor jeg rider ham på hold hver Torsdag, og har part på ham hver søndag.

Lidt ride historie.
min ridning startede da jeg var 6år gammel på en rideksole på Amager. der red jeg et år og holdt så en pause på 2år. Så startede jeg med at ride på hold sammen med min gamle klub, ude på paracelgårdens rideskole. efter 3år derude skiftede vi til Enggårdens Hestepension. Her efter sommerferien (2009) blev jeg så for gammel til at gå i min klub men fortsatte selv med at ride ud på verdens bedste rideskole nemlig Enggården. Nu har jeg snart redet i 7 år (Her til Marts) og jeg rider nu hver Torsdag og har part hver søndag på min dejlige engel Augustin<3!:) som jeg bare elsker!

Skriv hvis i vil vide mere:), jeg bider ikke;)

P.S. Stavefejl er gratis!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce