Anden særlig race Vanilla Ice Anden særlig race Vanilla Ice Anden særlig race Vanilla Ice Anden særlig race Vanilla Ice Anden særlig race Vanilla Ice
AnjaLøngrenTjell  *Team Østerhaugaard*  .
Følg
Følger Følg ikke

AnjaLøngrenTjell *Team Østerhaugaard* .

Kvinde, 29 år, Nordjylland
Oprettet: 20. feb 2009
Offline - Senest online: 1. sep Bruger er på filterliste


Det var lørdag morgen, klokken havde endnu ikke slået 11, og nattens tåge kunne stadig anes i det fjerne. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og byens folk brugte morgen på, at nyde kaffen ude i de små haver.
Børnene brugte tiden sammen, nu hvor de ikke skulle tænke på skole og lektier. Men ikke langt borte, var flaget hejst, og der vrimmelede med forvirrede, stressede og smarte mennesker.
Halvdelen af dem sad på hesteryg, og fik de sidste dejtajler på plads, inden deres tur kom. Men en bestem rytter opvarmede på springbanen. Sommerfulgene fløj rundt i maven på hende, ligesom hesten fløj over den farverige okser! Hun tog en dyb indåndning, idet hendes navn blev råbt, og hun sparkede let til hesten, idet de travede igennem pladsen.

Hejsa mit navn er Anja Løngren Tjell. Jeg er en frisk, humørrisk, nysgerrige, ærlig, åben og ambitiøs pige på 16 år. Lige for tiden går jeg på teknisk skole i Aalborg, hvor jeg er ved at uddanne mig til dyrpasser med speicale i heste<3.
Jeg bor på en gård i nordjylland, lidt uden for en lille bondeby ved navn Biersted. Jeg bor sammen med min bestemte og ærlige mor: Lone Løngren Gaarn, min vijlefaste og kærlige far: Thorbjørn Tjell, og til sidst mine to ubeviste og mindre brødre Martin og Magnus.
Vi bor på landet, da min far er landmand, og grene ville have sin egen gård. Vi har dog kke kvæg eller grise, nej tværtimod har vi heste, ponyer og 11 katte! Min far lovede mig en pony, da jeg var tre år. Men der bodede vi på en kvægfarm, og havde ikke plads. Så da vi flyttede, og mine forældre fik sin egen gård, fik vi plads til dyr. Min lillebror fik dog først pony! En rigtig lille sød begynder hoppe, nemlig Flicka<3. Godt en måned senere, fik jeg endelig min egen pony, min søde og dejlige hoppe Mynte<3 Efter noget tid, fik Flicka konstateret spat i det ene bagben, og vi kunne ikke bruge hende som ridepony
;( Snøft, så min bror fik en stor tre'er pony, lille umulige Chamal<3. Han var hovedsky og havde angst, men de havde bare ikke keminen, så ham tog jeg mig af!
Men man siger jo også, at trejedie gang er lykkens gang. Det var det også, for så fandt vi Manu<3, og det var bare lige drømmehesten!!! Efter min konfimation købte jeg hest, da ponyårene snart endte for mit vedkommende. Denne gang købte jeg en vallak, nemlig Vanilla Ice. Men nu har jeg også købt egen plag en sort vallak på tre år nemlig Darvin:). Så ja på den måde fik vi tre ponyer og tre heste. En lang historie kort fortalt.

Da mine hypper både kan springe og gå dressur, rider jeg alt (næsten) lige fra hyggeridning til militray. Jeg er indmeldt i KMK (Klithuse Militray Klub), hvor jeg har verdens bedste underviser. Hun har udvilket mig og mine heste, hun har fuldt os fra starten og giver sig 100% for vores skyld! Hun er med til stort set alle de stævner, jeg osse er med til. Ja, hele klubben er næsten altid med ;) Jeg har i hver fald opbakning fra hele klubben, og det sætter jeg stor pris på.
I sommerferien 2010 var jeg så heldig at finde en dygtig dressur underviser, som har hjulpen Ice og mig op fra den kløft vi nær var falden i... Mette har virkelig gjordt et stort stykke arbejde, og det takker jeg hende for, det har hjulpen os så meget;) ...

Foruden jeg rider, er jeg da også sammen med mine veninder!!! Mmmh, den ene er ikke bedre end den anden, men hende jeg er mest sammen med, og som jeg har kendt i længest tid er: Zenia min bedste veninde, som er den glædefyldte og taknemlige pige, som har fødderne plandtet solidt på jorden. Så er der Maiken, som er den pige jeg oplever de fleste eventyr sammen med. En kærlig, sød og hjælpsom pige som altid er frisk på en galoptur ud over markerne<3 Ellers har jeg mine veninder, som bor ret langt væk, men som stadig betyder alt: Jeanne den mest vilde og eventyrlysten pige, Amanda den sportlige og selvsikre pige, som har en særlig kærlighed til sin pony Pyrus. Til sidst har jeg verdens bedste kæreste som betyder ALT!... Nu har jeg fundet ham og nu kan jeg ikke leve uden ham<3 :* "Alt for dig min dreng" ...

Jeg foretager stort set ikke andet end, at ride, være sammen med veninder/venner, og til tidere ryder jeg op, pusser seletøj, maler og skriver diverse noveller og begyndelser til forskellige bøger.

Jeg er en pige, som til tider har et liv på roser, men engang imellem dukker tornene op, og jeg prikker mig på dem. Men hjælpen er altid parat og støtten er vundet!!!
Jeg ser mig selv, som blommen i et æg, da jeg er en møj forklædede pige, som mine veninder altid siger.
Jeg har livlyst og drømmer om egen gård, med så mange ubeskrivlige dyr og personer.
Mit liv er ikke altid en dans på roser, men det klarer jeg altid med et smil på læben, og en tåre i øjet;)

Hun lod blikket køre over den store springbane, som hun med hel og lykke var kommen fejlfrit igennem. Hun smilede inden hun klappede den svedige hest, og lod tøjlerne hænge frit over den lyse pels. Hun hoppede ned, da de bekendte ansigter dukkede op, og gav hende ros og en sød kommentar med på vejen...
Endelig var sommerfulgene forsvundet i marven, og idet sekundt kunne hun mærke sin mave rumle! Efter hun havde saldet af, og givet præmiehesten noget vand og lidt til mavesystemet, tog hun sig til maven, inden hun tog sin veninde under armen.
"Så skal vi have noget i skutten, for jeg er hundesulten" sagde hun idet de rundede hjørnet.



Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce