Haflinger Amadeus Lundsgaard(solgt) Haflinger Amadeus Lundsgaard(solgt) Haflinger Amadeus Lundsgaard(solgt) Haflinger Amadeus Lundsgaard(solgt) Haflinger Amadeus Lundsgaard(solgt)
Helena N
Følg
Følger Følg ikke

Helena N

Kvinde, 55 år, Sønderjylland
Oprettet: 27. feb 2009
Offline - Senest online: 14. nov 2020 Bruger er på filterliste

Jeg bor i Esbjerg sammen med min søn på 18 år, og vores 4 hunde. Jeg har nu fået en dejlig lille hoppe, Ability (Bette) hun står opstaldet på Krogsgård, ved tjæreborg.
Jeg ser nu frem til at skulle få rigtig mange godt år sammen med Bette, og glæder mig til de mange oplevelser vi har til gode.
Før jeg fik Bette, har jeg haft en del andre heste, som teenager havde jeg Texas en 2er pony, som jeg købte for at redde ham fra slagteren. Så var der Kim, ham købte jeg da han var 9 mdr gammel, også lidt en redning, der var en pige der ville købe ham, hun havde allerede været oppe og sidde på ham, nej tænkte jeg, og købte ham, han blev nu en dyr fornøjelsem da det viste sig han havde 3 mus i bagbenene, de blev så fjernet, jeg solgte ham til en sød pige da han var 4 år, han blev så igen solgt til sverige som super springhest.
Efter mange års hestepause, begyndte jeg på en rideskole, og kort efter fik jeg lyst til at få min egen. Så jeg købte en Haflinger Amadeus, 7 mdr gammel, men han blev desværre ikke stor nok, Haffi blev byttet til Jennie.... dejlige smukke Jennie... men øv.. efter undersøgelse på Ansager, viste det sig at hun kun kunne bruges som skovturs-hest. Handlen gik tilbage og jeg havde Haffi igen, så købte jeg Santos, som desværre viste sig at være for meget for mig, han var alt for stor. Haffi blev igen byttet, denne gang til søde Wuka... Wuka viste sig så at være med føl, hmmm ikke lige med i planen, men hun fik det dejligste lille hoppe-føl Ayla. Da følle blev gammel nok, begyndte vi træningen af Wuka, hun skulle være min nye ride pony, men det var hun ikke enig i, efter at fået hjælp 2 forskellige steder, og fået at vide hun var skør i hoved og aldrig ville blive ride-hest, ja så fik jeg også en ordentlig hjernerystelse med, da opgav jeg, jeg solgte hende til en berider, og sørme om ikke det lykkedes for ham :-) hun er nu spring-pony for en dreng på 11 år. Efter også Santos blev solgt, købte jeg Lucca, min elskede lille Lu-Li, hun var bare fantastisk, vi var perfekte sammen, savner hende SÅ meget, Lu-Li's ene forknæ begyndte at hæve op, og det blev ikke bedre, jeg tog hende til Ansager og fik det undersøgt, sabel-ben på det ene forben :'-( vi forsøgte med genoptræning, men det gik ikke, hun kunne ikke bruges til ridehest mere.
Ability er mit nye håb, ikke mere uheld til mig.

Ability og jeg forever <3

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce