Dansk Varmblod Wolhøjgaards Cati Dansk Varmblod Wolhøjgaards Cati Dansk Varmblod Wolhøjgaards Cati Dansk Varmblod Wolhøjgaards Cati Dansk Varmblod Wolhøjgaards Cati
Sofie E. G. Nielsen  ;
Følg
Følger Følg ikke

Sofie E. G. Nielsen ;

Kvinde, 22 år, Fyn
Oprettet: 28. mar 2009
Offline - Senest online: 14. jun 2016 Bruger er på filterliste

Hej Hg' mennesker :o).
Jeg er en hestetosset pige som kommer, fra Nyborg på ØstFyn. Mit fulde navn er Sofie Emilie Gammeltoft Nielsen. Jeg er 13 år, og bliver 14, d. 21 - 10 - 97.
Jeg har en fantastisk Dansk Varmblod hoppe, ved navnet Wolhøjgaards Cati. Min prinsesse er 4 år gammel. Jeg har først her fra den første Maj af kunne starte stævner på min unghest. Jeg startede mit første stævne i Nyborg rideklub, d. 18 - 19 Juni 11. Jeg syntes vi fik nogle okay procenter, men det kan i jo så læse mere om inde på hendes profil ;o). Mine mål for Cati er at komme op at starte LA på distriks plan Dressur, men min drøm er at starte DM. Man har vel lov at drømme ;-). Jeg er kombineret rytter som hælder lidt mere til springsiden, da jeg elsker fart ovefeltet! Dog elsker jeg også dressur, hvor jeg håber på at opnå nogle fine resultater med Cati. Jeg håber i nød at læse lidt om mig.. - Hvis der er mere er i velkommen til at skrive i en privat besked eller en kommentar på Cati's profil. Jeg acceptere alle venneanmodninger hvis nogle skulle være i tvivl, også må i selvfølgelig gerne udfordre Cati..
XOXO Sofie Gammeltoft :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x