Pinto Hedegaardens Mulle Pinto Hedegaardens Mulle Pinto Hedegaardens Mulle Pinto Hedegaardens Mulle Pinto Hedegaardens Mulle
*** Hedegaarden *** .
Følg
Følger Følg ikke

*** Hedegaarden *** .

Kvinde, 43 år, Nordjylland
Oprettet: 7. apr 2009
Offline - Senest online: 21. sep 2022 Bruger er på filterliste

Jeg er en voksen pige med knap 32 somre på bage, jeg har pt min lille pony, hvilken min søn rider på. Hedegaardens Magic Mirror. Hun er pt ved at lære at gå mere end bare frem og stoppe, men rent faktisk komme frem til biddet og blive der... der skal jo undervisning til så det er vi også ved at få arrangeret...:O)

så har jeg min lille DV Hedegaardens Vinitz. En ældre herre der ikke har prøvet det vilde i sit liv. men han er nu under tilridning, med stor hjælp fra en veninde... Tak for det...! Camilla træner dagligt med ham, for jeg må jo nok erkende at jeg står på ejercertifikatet men Camilla står i Vinitzs hjerte... Jeg er "bare" madmor... :O)

så min dag går med at passe og varte ungerne op i hoved og r-- mens de hygger sig med at ride... manden står for alt det hårde slid, da min knæ har en skade jeg desværre aldrig kommer over igen...
Uden min kære skønne mand havde vi ikke kunne have haft heste her på gården... han gør det muligt med sin hjælp og støtte selv om han helst så de lå på tallerknen med en go´sovs...!

Men vi arbejder på det.

gennem tiderne har vi haft nogle ponyer og en hest gennem stedet her... alle har det godt, dog har jeg mistet kontakten til en af dem, så kender du Chili af hedegaarden/Tindals Chili er ejg meget interesseret i at høre fra dig...!

-------

Når jeg handler på HG:

1. Både sælger og køber giver fulde navn, adresse, tlf. nr.
og konto nr.

2. Jeg sender ikke noget før jeg kan se pengene på min konto og accepterer også at du ikke gør.

3. Jeg sender gerne forsikret pakker, men på købers egen regning. I så fald at pakken IKKE sendes forsikret, fralægger jeg mig ALT ansvar, når pakken er leveret på posthuset!!!

4. Jeg lader gerne handlen gå tilbage, hvis min varer ikke er som forventet, men læs annoncen ordentligt inden du siger ja til at købe. Returporto er på din regning.

5. Hvis du snyder mig politianmelder jeg det og jeg eller en anden dukker op på din adresse for at få hvad du skylder mig. Og det er uanset hvor i landet du bor...Så blev det juli 2014 og jeg er stoppet helt med hestehold. Sendte de sidste to stjerner afsted her til morgen..
Rigtig hårdt...!

Regeringen har valgt at reglerne skal strammes og de er nu strammet så meget at jeg må opgive at holde hest... Min knæ er i forværring så arbejderklasse jeg ikke i lang tid fremover... Afventer igen en operation, der først kan komme i efteråret...! Hold kæft det er op ad bakke...!

Jeg siger tak for mange hyggelige timer herinde og hjælp, råd og vejledning når der har været behov for det..

Jeg vil kun være at finde herinde, når jeg lige skal se om der er sket noget nyt på mine tidligere stjerners profiler...

Ses...
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce