Mecklenburger Paula aka. popo/Guldklump Mecklenburger Paula aka. popo/Guldklump Mecklenburger Paula aka. popo/Guldklump Mecklenburger Paula aka. popo/Guldklump Mecklenburger Paula aka. popo/Guldklump
Jeanette Krath Christensen
Følg
Følger Følg ikke

Jeanette Krath Christensen

Kvinde, 30 år, Nordjylland
Oprettet: 11. apr 2009
Offline - Senest online: 2. aug 2019 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen! Ansøg gerne, eller følg mig på Instagram "jeanettekrath"
Mit navn er Jeanette Krath Christensen. Jeg bor i Hjørring, og har en stor passion for heste og ridebanespringning.

Fra jeg var helt lille, har jeg altid elsket heste, men da min mor var med i en rideulykke som barn, måtte jeg ikke have noget med heste at gøre. For at overbevise mine forældre om, at jeg skulle ride, tegnede jeg heste på ALT, og til min fødselsdag ønskede jeg mig kun ride udstyr.
Jeg fik intet ride udstyr af mine forældre, men det gjorde jeg til gengæld af resten af familien, som mente jeg skulle have lov til at prøve at ride. Da hele familien købte ride udstyr ,fik jeg chancen for at prøve at gå til ridning.
Jeg fik undervisning en gang om ugen, og min mor fra skrækslagen. En dag bestemte vores ride lærer, at vi skulle springe - FRA DEN DAG var der ingen tvivl … RIDEBANESPRINGNING er bare det fedeste i verden!
Efter nogen tid fik jeg min egen pony, men vi fik ikke startede så mange stævner uden for ride klubben. Vi havde ingen trailer, og forældre opbakningen var heller ikke så stor, derfor har jeg ikke udnyttet mine pony år. Først da jeg fik hest, jeg begyndte at komme rigtigt til stævne.
I 2009 fik jeg Paula min super dejlig springhoppe på 1.58, hun reddede min RØV i starten, men efter hårdt arbejde og en super træner lykkedes det os at ride fejlfrit i MB.
I dag har jeg stor forældre opbakning ,og mine forældre gør en masse, for at jeg kan opnå mine mål og drømme….og min mor har glemt, at hun engang var bange for heste.
I 2012 fik jeg en dejlig unghest, vilddyret på 4 år efter Clearway. Vi har kun været til et stævne, hvor vi startede LD-han var fejlfri, og fik næsten alle til at grine, fordi han springer så højt over… han er en rigtig stjerne. Jeg har ikke redet meget på ham, for han vokser og vokser… jeg håber, han snart er færdig med det pjat .
Samtidig har jeg redet en del heste både for avlere og privat personer.
Det har foreløbig kostet BLOD, SVED OG TÅRE, og det bliver nok ikke de sidste.


Ynglings citat :Winners never quit and quitters never win
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce