Holstener Corona Holstener Corona Holstener Corona Holstener Corona Holstener Corona
oOTeam KnudOo  H
Følg
Følger Følg ikke

oOTeam KnudOo H

Kvinde, 36 år, Sønderjylland
Oprettet: 20. apr 2009
Offline - Senest online: 4. aug 2022 Bruger er på filterliste

Mit navn er Lea Hellesøe-Jensen og jeg er 24 år gammel.
Er pt bosiddende i Sønderborg, men har hestene gående ved mine forældre i Aabenraa. Jeg rider på mit 15. år og har tidligere været tilknyttet Aabenraa Rideklub. Jeg har redet både spring og dressur. Men overvejende dressur. Jeg har redet alt fra rå heste til GP heste og fra væddeløbere til fjordheste. Har redet kurser ved bl.a Niels Henrik Christensen. Og alm. undervisning ved samme, Michael Schmidt, Thomas Uhler, Svend B. Juul, Charlotte Hvid Jensen, Esben C. Esbensen, Andreas Shcou osv osv.
Jeg har tidligere været aktiv konkurrencerytter, men stoppede med det pga. udd. Jeg er så aldrig kommet igang igen med det, da jeg har ikke længere har heste der kan bruges til dette. Har desuden heller ikke råd til det det kræver :-/
Bruger nu min hestetid på skovture og HMS. Drømmer om at få gang i kørsel med 2 spand "shettere". En skønne dag.

Jeg har taget kurser i HMS på en gård i Tinglev ved et amerikaner par der havde deres egne teknikker, bl.a Monty Roberts join up mv. Jeg har endt med at få mine egne teknikker nu, som er en stor blanding af alle de kendte tilpasset den enkelte hest.
Jeg stræber i min træning af hestene efter tillid og respekt. Jeg værdsætter bidløs træning, men tager mine forholdsregler og vurderer gang på gang hvad der er bedst.
Jeg bruger især udstyr fra barefoot. Jeg rider i en Barefoot cherokee og dermed ikke sagt det ikke er okay at ride i bomsadel. Jeg gør det fordi min anden sadel ikke længere er optimal til min hest.
Ingen af mine heste går med sko, og igen det er ikke fordi jeg har noget imod skoede heste, det passer bare ikke til mine heste og deres træning.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce