New Forest THUNIS-THE BEDST SPRINGER elsker dig for den du er New Forest THUNIS-THE BEDST SPRINGER elsker dig for den du er New Forest THUNIS-THE BEDST SPRINGER elsker dig for den du er New Forest THUNIS-THE BEDST SPRINGER elsker dig for den du er New Forest THUNIS-THE BEDST SPRINGER elsker dig for den du er
Katrine Søholt c |B-RYTTER|
Følg
Følger Følg ikke

Katrine Søholt c |B-RYTTER|

Kvinde, 21 år, Vestsjælland
Oprettet: 2. maj 2009
Offline - Senest online: 9. dec 2017 Bruger er på filterliste

Jeg beklager meget...:D Men jeg var heldiger end dig:D
Jeg har nemlig de bedste ponyes EVER : Jeg er en glad pige, elsker heste og hunde. Jeg har Thunis (Hest) og Trunte (Cocker Spaniel) og Snuske (Kanin)

GØR LIVET FUNNY HA´ NEW-FOREST-PONY


VENNEANSØGNINGER
- Godkender ALLE venneansøgninger!
Hvorfor ikke? :D!

Redet DM 2014


Jeg har min pony thunis som jeg til stævner springer LA-MA¨på C og B-plan

I LOVE YOU THUNIS

Bliver trænet af Peter Moos Enemark hvilket jeg er rigtig glad for, Men men men Peter har nu valgt at stoppe undervisningen i Vemmelev pr. 1 august pga. Personlige årsager Det er rigtig flot at Peter har fået mig så langt på bare 5 måneder vi har været super glade for at have sådan en god træner og ride hos sådan en god rytter som Peter han er jo ikke lige frem uddannet pædagog men hvad fuck gør det når man underviser så godt? Men vi ser frem til at ride hos en af dk's bedste ryttere nemlig Søren Knudsen håber han er lige så god som Peter og lige så selvsikker man føler sig tryk ved en træner som Peter fordi han er så selvsikker.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce