Anden særlig race Luna Anden særlig race Luna Anden særlig race Luna Anden særlig race Luna Anden særlig race Luna
Kings stud
Følg
Følger Følg ikke

Kings stud

Kvinde, 43 år, Østjylland
Oprettet: 19. maj 2005
Offline - Senest online: 23. mar Bruger er på filterliste

Jeg er grafiker og animator, (uddannet i Viborg) og jeg elsker dyr.... Det er skønt at kunne tilbringe al`sin tid med det man elsker højst, og jeg føler mig meget heldig : )

Jeg har altid haft med hest at gøre, og da jeg blev 18 år, købte jeg den første, og mine forældre købte en til dem (Sweety), så vi kunne ride sammen, og hestene kunne gå sammen på deres gård.

Da min første og da gamle hest blev syg, stod jeg i sin tid og skulle købe ny hest, og dengang købte jeg min røde skønhed Chanel, som blev ifolet med Kingssettle Solidus, og ud af det kom Kings knight, som blev en Avlsgodkendt palomino hingst på hovede stambogen i PSA. Og for en stund gik det op i avlen af de smukke guldheste.

I 2016 måtte jeg desværre sige farvel til ham, og vores dejlig gamle hoppe, Sweety, og 4 blev til 2.

Mig og min forlovede købte så gård selv, og der står de to tøser (Chanel og Pearl) så lige nu står i vores nybyggede stald og hygger sig. Avlen er lagt på hylden men hygge med hesten vil for altid bestå :)

Selv om 2016 var et katastrofalt år med tabet af de to dejlige muler, så er jeg alt i alt, velsignet med skønne heste som jeg elsker over alt på jorden, og drømme jobbet :)

Jeg er bosat i Randers med min forloved og mine 3 katte :) Og hestene lige uden for døren :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce