Anden særlig race Julie Anden særlig race Julie Anden særlig race Julie Anden særlig race Julie Anden særlig race Julie
N.H.H.H
Følg
Følger Følg ikke

N.H.H.H

Kvinde, 45 år, Nordjylland
Oprettet: 20. maj 2009
Offline - Senest online: 24. jul 2023 Bruger er på filterliste

www.new-hope-happy-horses.dk

v.Christoffer Buus og Helle Nybo



Modtagersted, for alle slags heste, ponyer samt æsler.



Overvej nøje hvor din hest/pony/æsel eller andet dyr skal hen og bo, når du eller i ikke længere kan have de kære. Vi ser så meget frygteligt når vi kommer ud til sager, man kan ikke se på folk når de kommer og kigger om deres sande jeg, er at være godt ved de kære dyr eller andet, de ender meget nemt og alt for ofte i forkerte hænder. Ponyer eller andet der ender hos en heste handler, ender som regl på markeder og i dunkle hjørner hvor ingen ser deres lidefulde fremtidige liv. Det kan være hr og fru Jensen der ser nok så søde ud og i gerne kommer og aflevere jeres kære små, alt ser ofte fint ud udefra, men for ofte viser det sig at være stik modsat. kig evt seneste nye sager, under anmeldelse misrøgt, advare dog om meget stærke billeder som for nogen ikke er egnet. Dog vises alle sager ikke da ikke allle er lige venlige. Vi her på stedet sikre jeres dyr en fremtid i gode hænder.

Der er så mange der ude som virkeligt har brug for hjælp, et sted at være, et sted for hver enkelt, med deres hver især og helt egen personlighed, ung som ældre, skavanker eller ej, tykke eller tynde, alle farver, misrygtet eller velplejet, håndteret eller rå. Hos os er alle velkommen.

Står du/i i den svære situation hvor ovenfornævnt passer ind, eller af anden særlig og måske mere personlig årsag gør sig gældende og er tilbage for at tage kontakt.

nødsaget til at finde akut hjem til din eller dine Hest/pony eller æsel, eller noget helt andet, vi rækker gerne hånden frem og hjælper, vi peger ikke fingre af nogen, vi er her for at hjælpe. skulle vi have fuldt hus, så finde vi nok sammen en løsning alligevel, vi kender også til andre rigtig gode modtagersteder. Så hold dig ikke tilbage, for her får alle slags dyr en ny og måske enda en sidste chance til livet som ikke er så slemt enda bare man er det helt rigtige sted.

Der er et rigtig godt hestehospital tilknyttet her på stedet.

Vi har ingen ventetid på smed, dette foretages fra dag 1 samt efter behov.

Som modtagersted opkøber vi ikke heste, ponyer,samt æsler, dog i nogle tilfælde fri køb. vi er ikke heste handlere, din hest eller pony/æsel som modtages her på stedet, ender ikke på en markedesplads, eller i ukyndige hænder herfra, de er sikret en go fremtid, det helt rigtige sted og det eur for hver enkelt, man skal jo huske at ikke 2 sjæle er ens og hver især kræver hver deres.

Der er ingen udgift for jer i den forbindelse, at vi modtager jeres hest/pony eller æsel her hos os, dette er ganske gratis, og vi overtager så alle forpligtigelser samt økonomisk ansvar og ejerskab. Der laves kontrakt på ingen form for fortrydelses ret, så er i sikre, at i så fald der skulle dukke et eller andet uvidst op, at i ikke hænger på noget, og at dette er vores helt og holdent eget ansvar.

Her vil vi sørge for hver enkelt som kommer ind, efter hver deres særlige behov. Alle bliver forsvarligt passet efter alle kunstens regler og noget mere til. Vi vil til dem af dem, som kommer ind her hos os og som efter kyndig behandling samt veltrivsel, ville kunne klare et omskifte, finde nyt hjem hvor lige netop denne sjæl passer ind, så er fremtiden sikret. Den eller Dem der ikke kan klare dette, får lov at blive her på stedet.

Vi kan kun have et mindre antal inde af gangen, da vi her vil sikre os pasning og omsorg af hver enkelt altid er helt i top.

Det er ikke med henblik på at tjene penge, at vi hjælper disse alt for ofte fortabte sjæle, der er store udgifter forbundet med dette, at modtage, der er dyrlæger, smed og evt genopbygning af hov, kvalitets foder og hø, vand strøm og rigtig mange timers arbejde osv., den mindre sum hver hest/ponyeller æsel formår at give stedet når denne rejser til nyt hjem og godt fremtidig liv, går udelukkende til udgifter, og til hjælp for den næste hest/pony samt æsel, som skal hjælpes... Dog oftes underskud, hvorefter vi betaler af egen lomme.

Der skal dog lige tilføjes at det ikke er alle heste/ponyer samt æsler som kommer ind her som har været gennem misrøgt dog de fleste, nogle kommer også af andre årsager, mere personlige af slagsen og andet.

Vi har mulighed for at hjælpe alle slags dyr, da vi har godt sammenarbejde med andre modtagersteder samt formidlere. Ingen dyr er for små eller store til at hjælpe.

Alle har ret til godt og lykkeligt liv.

Misrøgt og håndtering af dette

Hjælp til anmeldelse.

Her på stedet er vi behjælpelige i forbindelser med mistanke om evt misrøgt og eller opdaget misrøgt.

Dette gælder for alle slags dyr store som små, gnavere som drøvtyggere, alle har de ret til at tale for sig selv, og der står vi gerne på spring.

Længere nede på siden ses nogle eksempler på sager herfra, billeder der ikke er egnet for sarte sjæle.

Har du eller i mistanke om misrøgt, har i pligt til at anmelde dette, dette kan dog være en meget lang og sej kamp, og for rigtig mange, opgivende i sidste ende. Der er så mange regler og forskellige regler for hver dyre race og mange forskellige meninger om hvornår der er tale om egentligt misrøgt eller ej. Mange som ofte opdager noget misrøgt ved ikke hvordan de skal takle problemet, det kan feks. være fordi det er en nær ven, en i familien eller evt en nabo, eller andet der gør det besværligt at træffe den rigtige beslutning om den egentlige anmeldelse, og om der er tale om egentligt misrøgt.

Lad en anden tage over for dig i en sådan situation, du har lov til at forblive anonym, hvis dette ønskes.

Hvor skal man anmelde et sådan tilfælde:

Politiet er den rette, Ja., men dette har ofte en meget lang udsigt til hjælp for dyrene, når dette anmeldes af privat personer, da disse ofte ikke på papir/udd, ikke er myndige personer til at bevise og udtale sig i sager som disse, selv om man i rigtig mange år har haft med dyr at gøre og godt selv ved man, at her er der noget helt galt.

Vi har efterhånden her på stedet haft rigtig meget med misrøgtsager at gøre, vi har et rigtig godt sammenarbejde 2 andre modtager steder, som også tager disse sager meget alvorligt, og hvor man her igennem denne email: olenas.blue.image@gmail.com sikre sig den helt rigtige hjælp, til et hvert tilfælde. Der vil igennem os samt andre modtagersteder hurtigt komme kontrold på stedet, hvor det for hvert enkelte tilfælde bliver vurderet om det er tale om egentligt misrøgt, derudfra tages der stilling til hver enkelts sags, tilfælde om videre foretagende til handling om muligt hjælp til stedet, eller i grovere sager sørger vi for at dette blive anmeldt helt korrekt til politiet af myndig/kyndig person. Husk at du kan være helt anonym.

Der vil i hvert enkelt tilfælde blive bedømt, hvordan der bedst gribes ind, man skal jo også huske, at det jo stadig er medmennesker vi har med at gøre, og med alt respekt for hver enkelts persons situation, dette skal bare gribes an på den rigtige måde fra start, ellers forlænger dette ofte bare hjælpen til disse dyr og eller personer der er involveret. Mange gange kan man faktisk undgå en evt politi anmeldelse, ved feks. personligt frem møde af kyndig person fra vores modtagersteder, nogle gange kan det faktisk lykkedes at i grove sager eller hvor folk godt inderst inde selv kan se og erkender problemet, at i disse tilfælde kan dyr oftest blive frigivet eller overdrages ret hurtigt til kyndige hænder, og man slipper så for længere tids misrøgt af evt dyr i denne sag, som ellers ville eller kunne havde varet længe under retslig handling, inden ordentligt indgriben til handling, nogle gange kan være for sent for nogle dyr desværre. Det drejer sig ikke om at ville skade nogle i forbindelse med sådanne sager, men at hjælpe rigtigt fra start.

I kan evt hos os indgive en evt mistanke eller opdaget misrøgt og vi vil med det samme tage hånd om tilfældet i indgiver og straks sætte myndige personer ind i sagen, så denne bliver taget alvorlig fra start.

Dette kan i gøre på følgende måde: email. olenas.blue.image@gmail.com

I kan vælge at være anonym hvis dette ønskes, dette accepteres fuld ud.

Send os en email, med en så godt beskrevet mistanke som muligt, Sted, vej, post nr, og personen navn som sagens dyr er i varetægt ved, hvis dette vides. Skriv detaljeret, hvorfor i mener der er tale om misrøgt, samt hvad i har observeret. hvis i har billeder, må i meget gerne vedsende disse, men vær meget opmærksom på, at hvis i har taget billeder, kan dette få følger, hvis i har været inde på stedet uden ejers sammentykke, ejer af stedet kan indgive en anmeldelse til politiet, om ulovlig indtrængen på privat grund, dette kan medfølge en retssag, evt bøde og endda i grovere tilfælde give fængsel straf, dette gavner ikke en dyreværns sag.

Vi tager gerne over og videregiver sagen til myndige personer, når i har indsendt et muligt misrøgt sted, og i kan så med ro i sindet og sjælen og velvidene til at i har været med til at gøre en stor forskel i dette enkelte tilfælde, så ved i at der sker noget og at det ikke bare bliver arkiveret på en hylde.

Du/i vil i hver tilfælde du/i ønsker tilfældet i indgiver, blive informeret om sagens forløb efter eget ønske, du/i kan sagtens forblive anonym selv om i sender fra jeres egen email, her forbliver alle personlige oplysninger fortroligt.

Vi er her for at hjælpe.

Sager som anmeldes til os, tager vi godt fat om med det samme. Det er sager om alle slags dyr.

henvendelser om bekymrings sager, eller muligt vanrøgt skal ske til denne email:

olenas.blue.image@gmail.co

www.new-hope-happy-horses.dk

v. Christoffer Buus og Helle Nybo

Ny facebook gruppe: Ammehjælp og mælk til Heste/Føl
Del gerne.


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce