Dansk Varmblod Tranholms Santiago Dansk Varmblod Tranholms Santiago Dansk Varmblod Tranholms Santiago Dansk Varmblod Tranholms Santiago Dansk Varmblod Tranholms Santiago
mie_lorenzen&tranholms_santiago
Følg
Følger Følg ikke

mie_lorenzen&tranholms_santiago

Kvinde, 24 år, Sønderjylland
Oprettet: 22. maj 2009
Offline - Senest online: 25. jan Bruger er på filterliste

Hej HG:
Mit profilbillede: Fotosession med hesteportræt.dk
Her er lidt om mig:
Jeg hedder Mie og er 19 år gammel.
Jeg er 173cm høj og meget lang benet!
Lidt om ponyerne igennem tiderne:
Sofus:
Jeg startede med at ride da jeg var knap 7 år. Ponyen hed Sofus og er en shetlands pony. Han var den første pony jeg stolede på! Jeg red ham en halvt års tid.
Flika:
Da jeg havde redet et halvt års tid, var der ikke nogen rytter til Flika. Derfor fik jeg lov til at ride hende et stykke tid. Der efter blev vi udvalgt til at købe hende selvom der var mange andre der også gerne ville. Jeg fik hende hjem og alt gik godt. For ca et år siden, havde jeg redet på en bane med rigtig mange sten og det var ikke frivilligt. Hun blev halt og std stille en måned. Derefter fik hun sko på og der gik et par dage og så kunne hun alt igen. Her d. 30 juli blev hun solgt til naboen hvor hun så er nu. Jeg havde haft hende ca. 6 år:)
Shadie:
I mellem tiden hvor Flika var halt købte vi Shadie. Han hed Elvis men det bliver han ikke kaldt mere. Jeg ridder mest dressur og det gør han rigtig fint. Rekorden er 72,??% i LC3! Jeg har 6 sløjfer på ham:) Og er næsten udklasset af LC i dressur!
Efter 3 år er jeg nu nået fra LC klubplan til LA distriktplan i dressur. Og fra ikke at kunne springe en hel bane på LD højde til nu at kunne spring 1m baner.
I 2013 blev vi Distriktmestre i dressur som kørte i LB3 og LA1
I 2014 blev vi Distriktmestre i spring som kørte i LC* og LC**. Jeg er meget stolt af min prins!
Det næste mesterskab vi rider bliver Sydjysk Mesterskab i Military - hvilket jeg glæder mig meget til!
Charlie:
Charlie er min mors hest, som vi har haft i ca 14 år! Han er en halv Oldeborger og halv Trakehner. Han bliver brugt til dressur ringridning og ture. Jeg rider ham også en gang imellem.
Jokke:
Jokke er en Is mule som jeg låner når jeg er sammen med min bedsteveninde Tanja. Han er ikke den største gang maskine men han er nu sød alligevel!
Shorty:
Shorty er en pony som jeg rider for Bøgegården da han ikke laver noget ellers. Han er 7 år gammel og har gået "Bunde Championat" i Tyskland. Han springer enormt over springene og trækker godt fremad! Han er lidt stiv i dressur men det hjælper allerede på at han er kommet igang. Han elsker at lave noget men han er fremad gående og frisk!
Landino: Efter vi kom af med Charlie som er min mors hest har vi købt en ny. En Dansk Varmblod med navnet Landino med Bøgegaardens Laurino og Bøgegaardens Lantano til morfar. Han er avlet på Sjælland men vi så ham ved Bøgegaarden.
Vi har enndu ikke redet på ham fordi han først skulle falde til og få noget mere sul på kroppen

Det var så lidt om mig og ponyerne og hestene. Vis du vil vide mere så skriver du bare:)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce