Anden særlig race chip Anden særlig race chip Anden særlig race chip Anden særlig race chip Anden særlig race chip
Team-fart :D spring,fart og ponygames mestrene : :
Følg
Følger Følg ikke

Team-fart :D spring,fart og ponygames mestrene : :

Kvinde, 26 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 23. maj 2009
Offline - Senest online: 28. jun 2012 Bruger er på filterliste

HUSK vi er to på denne profil nicole og nicole xD den ene nicole cortsen, og den anden nicole iwersen xD

If you want a rainbow, - så make the rain :O

Du siger at du elsker træerne, men du fælder dem. ~Du siger at du elsker solen, men du går i skyggen. ~Du siger at du elsker dyrene, men du spiser dem. ~Du siger at du elsker regnen, men du går med paraply. ~Du siger at du elsker blomstrene, men du plukker dem.... Jeg kan godt forstå du blir bange når jeg siger at jeg elsker dig! ?
jeg er en ung pige som elsker heste:)
jeg bor i bredebro det er i sønderjylland nær tyskland ved tønder omegn.
jeg har en dejlig hest som jeg springer og rider stævner på, da jeg fik hende, til et hestemarked hvor jeg sad halvanden time på hende på markedet besluttede min mor af prøve af købe hende så hun byttede hendes holstener hoppe på 3 til hestehandleren som hedder falle, og ham snakker vi meget med, da han er gode ved hestene og passer dem godt, og han kører kun til få markeder, han sælger mest privat, men jeg fik hende altså, og i starten var hun jo helt umulig, og samtidigt fik jeg undervisning i tønder ved en konkurrencerytter og udlært berider, og han er bare kanon :) da jeg fik hende boede vi i løgumkloster :) så flyttede vi til bredebro rideskole/center hvor vi havde hal i starten var der jo en del problemer da vi altid havde redet på mark, men så fik vi heste trailer (låne) og ny har jeg redet stævner på hende, og der er bare INGEN problemer andet end hun er araber så hun er meget hys :)
i kloster købte min mor så en pony traver som var et lille skravl med meget kort ryg og man i en stor knude ned til knæet og den havde aldrig været i hånd, og falle (hestehandleren) havde næsten lige fået den, men den fik vi så, og jeg begyndte af træne en masse hms, og studerede hende nøje, og ventede lang tid på folden, hvor jeg lagde mig ned i græsset med lukket øjne, og mærkede en hest snuse til mig, først troede jeg det var en af de andre, men det var så hende :) jeg kunne efterhånden fange hende, og lege med hende på folden, og hun kom med da vi flyttede, da vi fik hende var hun 2 og var 143 høj idag er hun 4 og 156 høj, og der er ikke af se hun er traver, men det er også kun meget lidt hun er :) men min anden fik så føl, og den byttede jeg med min mor for traveren, og trænede og trænede med hende, og vi fik knyttet meget stærkt så nu havde jeg så, og jeg fik hende tilredt (hun er ikke min første)
og det gik alt bare super jeg har srunget 70 cm på hende og redet en masse dressur hun kan nu gå schelkelvigning i trav og versade i skridt :) og gå i anspring og lave få changementer :)

nicole iwersen: jeg er en ung pige på 14, der endelig har fået lov af købe en hest, jeg elsker heste højt, og næææsten alle dyr xD jeg flytter snart tilbage på bredebro skole, og tilbage i bredebro, xD
shakira min hest :D:D:D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce