DSP Papaya. DSP Papaya. DSP Papaya. DSP Papaya. DSP Papaya.
» bakkegårdens-ponyer  «
Følg
Følger Følg ikke

» bakkegårdens-ponyer «

Ikke angivet, 0 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 7. jun 2009
Offline - Senest online: 9. maj 2010 Bruger er på filterliste

» ANSØGNINGER!
jeg godkender alle . hvorfor ikke? :D

BEDØMMELSER!
bedøm gerne min heste (: og skriv en kommentar, så jeg kan se at du har været forbi, & jeg kan kigge forbi dine med en bedømmelse&kommentar..giver du lav, eller middel uden grund, får du selv en igen (:

UDFORDRINGER!
nogengange, ville jeg stemme & andre gange ikke.. men spørg mig dog pænt, så får du sikkert et ja (:

INFO!
» jeg hedder kaya olsen. mmé ved ikke om jeg er stolt! men, jeg kan da leve med det! jeg bliver kaldt mulléh, og det er jeg stolt over! jeg er tretten ( 150796 ) ..jeg bor i en lillebitte by, mellem slagelse (vestsjælland) & næstved (sydsjælland) Fuglebjerg.. Der har jeg boet hele mit liv, jeg har tidligere boet INDE i byen, men nu bor jeg ude på en gård.. mine forældre er skilt, jeg bor hos min mor, men min far bor også i fuglebjerg? -.- jeg har en lillesøster på tolv år som lige er flyttet hjem til min far, så har jeg en storebror på enogtyve, som bor i egen lejlighed i Fuglebjerg, han har sin kæreste & en dejlig søn! min far har en kæreste, med to børn - det ville sige at jeg også har to pap-brødere på tolv & fjorten.
jeg har 3 heste hjemme, Lady der er i fol, Papaya som snart er solgt til en sød pige fra jylland, og Kalinca som rigtigt er min søsters, men snart skal flyttes.. Når de engang er flyttet, så ville jeg bare søge en lånepony :-D udover det, passer jeg 3 dejlige araber - er blevet tilbudt og købe den jeg rider É'salta (: jeg har en vovse, det er en dansk svensk gaardhund - han hedder max & kan også ses i et fotoalbum.. jeg har tidligere haft to schæfer, en hos min far - VERDENS BEDSTE HUND! blev desværre aflivet, pga han hller ikke havde det godt, så det var det bedste for ham! jeg have også en schæfer hos min mor, den fik vi da den var 6 år, og den havde været indlukket i et bur i mange år - så hun var jo selvfølgelig ikke van til andre dyr, og dræbte en dag min dejlige kat! :'( selvfølgelig, er i begge hunde & min kat savnet, & stadig elsket ufatteligt højt! jeg har også haft to små ponyer, som jeg ikke har mere.. den ene hed Nikolaj, og måtte aflives 25 april 2008 fordi den fik tarmslyng! R.I.P - min anden pony, Tot' har jeg solgt.. I begge er savnet & elsket himmelhøjt! har haft mange dyr, som desværre er døde. marsvin, katte, kaniner, hamstere osv!
min bedsteveninde, er stine hansen, 2bedste christina rasmussen & tamara, 3bedste maluo degn, 4bedste cecilie sørensen. min bedsteven er tobias jørgensen & emil andersen. min bedsteURLveninde, er rikke thomsen, 2bedsteurl karoline jensen, 3bedsteurl karina kimmie andersen, og min bedsteurlven er rasmus nielsen! i alle betyder fucking meget! (; udover har jeg også en masse andre, gode veninder - som jeg elsker..
jeg har arto - B0iNGMULLEH-o1 .. jeg har msn - jegerkaya@hotmail.com - du kan også finde mig på facebook Kaya Olsen - men skriv inden du ansøger, ellers godkender jeg dig ikke! - jeg har også hunde & kattegalleri.
- Hva der andet om mig? så bare skriv (:

----------------------------------------------------------------------
NOTER - engelsk'dansk.

* let me see the gogo, up & down like a yoyo - lad mig se det gogo, op&ned som en yoyo..

* I know my style, but you make yourself tilgrin when you sir you would be mine - jeg ved godt jeg har stil , men du gør dig selv tilgrin når du si'r du ville være min! $: <3

* Nor blonde & willing than brunette & cheap - heller blondine&villig, end brunette&billig.

* she has style, she has smiled 'scores on the eyes .. playing with the sweets ... ' is piss naughty on their way to party - hun har stilen, hun har smilet ' score på blikket.. leger med slikket...' er pisse uartig på vej til party.

* a life is a drawing that you just sign without an eraser? - et liv er en tegning, som du selv tegner bare uden et viskelæder?(:

* I let my hair hang, boys watching the girls envy - because I can my lines - jeg lader håret hænge, drengene kigger, pigerne misunder - fordi jeg kan mine replikker.

* there is some truth that is Barbie in the neck - der er noget om snakken, der står barbie i nakken.

* hocus pocus, my style is sexy & your ass is in focus - hokus, pokus min stil er sexet & røven er i fokus :-D.

* I have no player, I'm looking for just the one - and you had a miss? - jeg er ikke player, jeg leder bare efter the one - og du var en forbier?

* I play not expensive, I know only my dignity - jeg spiller ikke kostbar, jeg kender bare min værdig.

* call me barbie, call me snob 'just because I popped? and bitch? ó: I'm proud? (; - kald mig barbie, kald mig snobbet' bare fordi jeg er poppet? og bitch? ó: jeg er stolt? (;

* I disser and split up so, for you lie and kiss my sutssko - jeg disser og flækker dig so, til du ligger og kysser min sutssko.

* people change, but rarely for the best - folk ændre sig, men sjældent til det bedste. s;

* I do not start false rumors, I'm just saying the truth? - jeg starter ikke falske rygter, jeg siger bare sandheden?

* before you give slip, remember why you're stuck - før du gir slip, så husk hvorfor du holdte fast

* it might be I'm a barbie, but I do not have a heart out of plastic - det kan godt være jeg er en barbie, men jeg har ikke et hjerte ud af plastik..

* I serve one million to smile for a camera - jeg tjener millioner på at smile til et kamera.

- LAD VÆR MED OG KOPIR DEM, BRUG DINE EGNE!

----------------------------------------------------------------------

REGLER! :D
1. jeg har ikke brug for en kopimaskine, så lad vær med og kopirer mine ting, uden tilladelse - brug dog dine egne;)
2. lad vær med og kalde mig ''skat'', ''min'', eller noget - hvis du alligevel ikke mener det okay?(:

----------------------------------------------------------------------

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x