Frieser Antsje van de Martini Frieser Antsje van de Martini Frieser Antsje van de Martini Frieser Antsje van de Martini Frieser Antsje van de Martini
Mia Martini
Følg
Følger Følg ikke

Mia Martini

Kvinde, 27 år, Fyn
Oprettet: 7. jun 2009
Offline - Senest online: 17. dec 2023 Bruger er på filterliste

Mit navn er Mia Martini, og jeg er 18 år gammel. Jeg blev i sommeren 2014 student efter at have været studerende på Svendborg Gymnasium, på naturvidenskablig linje, da mit allerstørste ønske er at blive dyrlæge.
Jeg er ejer af 2 dejlige heste, sammen med min familie.
Jeg har redet siden jeg var lille, men har holdt pauser ind imellem - til for ligger grunden, at jeg har været ude for nogle ''ulykker'' som har fået mit mod til at svinge lidt ned og op af bakke.Jeg har ALDRIG været bange for at tackle heste fra jorden, og elsker at lave jordarbejde med hestene. Dog har jeg nu igen fundet min plads i sadlen, og har redet i 3 år uden problemer, hvilket selvfølgelig er dejligt.

Altruida K. er den hest som jeg holder aller mest af! Hun er mildt sagt min bedste ven. Hun er den hest, der fik mig til at stole på heste igen fra ryggen af, så jeg er tilbage i sadlen, og hun vil altid være mit lys i hverdagen :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce