Tysk Oldenburger Gørklintgårds Wilaya Tysk Oldenburger Gørklintgårds Wilaya Tysk Oldenburger Gørklintgårds Wilaya Tysk Oldenburger Gørklintgårds Wilaya Tysk Oldenburger Gørklintgårds Wilaya
SRB .
Følg
Følger Følg ikke

SRB .

Kvinde, 29 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 9. jun 2009
Offline - Senest online: 15. apr 2020 Bruger er på filterliste

Halløj HG!
Mit navn er Sofie :-)

FIND MIG HER:
www.facebook.com/wilayasofie
www.youtube.com/user/SofieandBellaVista?feature=mhee

Jeg er 19 år år gammel og bor i Herlev, hvor jeg har min hest, Wilaya, 50 m fra mig :-)

"Ligegyldige" facts om mig:

Lukas var min guldklump af en haflinger, som jeg desværre måtte sælge, da jeg måtte indse, at vi ikke passede 100% sammen temperamentsmæssigt.. Men jeg nåede at have ham i to år, og vi har nogle uforglemmelige minder sammen!
Han var virkelig dejlig, og jeg savner ham da ind i mellem. Men han har fået et godt hjem nær Næstved, hvor han hygger sig på fold med 4 hopper ;-)

Efter jeg havde solgt Lukas, var det egentlig meningen, at jeg skulle have ny hest.. Men jeg kunne desværre ikke komme udenom at økonomien ikke var til det. Derfor fik jeg i stedet part på min kusines dejlige DV hoppe på 4 år (Capice). Capi var en dejlig hest, men efter jeg havde haft part på hende i to måneder, faldt hun ude på folden og måtte desværre aflives, da hun havde lavet noget med hoften.

Efter mange overvejelser blev min mutti og jeg endelig enige om at begynde at kigge efter hest igen - hvor det denne gang skulle være en hest, som passede 120% til mig. Vi ledte længe, men endelig fandt vi Bella, som jeg med det samme vidste var HESTEN! Hun overrasker mig hver dag, og jeg glæder mig meget til at tilbringe maaaaange år sammen med hende :-D
Bella blev desværre aflivet d. 5/2-2013. Det er en hård tid for mig nu, men efter mange overvejelser, valgte jeg at tage ud for at købe ny hest. Det er nu og engang min interesse og hobby, og at få en ny, vil ikke ændre på mine følelser for Bella. Jeg savner hende, og dét savn vil altid være der.
Jeg endte med at købe min nye, skønne hest, Wilaya. Hun er sød, smuk og dejlig og hjælper mig meget i min hverdag. Jeg er SÅ glad for, at jeg fandt hende!

Jeg har selv reddet siden jeg var 5 år, men siden jeg var 12, har jeg ikke fået undervisning, hvilket jeg er rigtig ærgerlig over.. Dog nåede jeg at få undervisning 3 gange på min elskede Lukas og 4 gange på Capi. Nu hvor jeg har unghest bliver det jo ikke til noget undervisning - men når Wilaya til sommer/efterår skal tilrides, bliver det med hjælp fra underviser :-)

Jeg har også to andre dyr: En hund (Labrador), som hedder Arthur og en kat (Norsk Skovkat), som hedder Gustav.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce