Cruzado Triana Cruzado Triana Cruzado Triana Cruzado Triana Cruzado Triana
Sarah Emilie  *NSE*
Følg
Følger Følg ikke

Sarah Emilie *NSE*

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 8. aug 2009
Offline - Senest online: 18. apr Bruger er på filterliste

Lidt om mig:

7/5-23
Nu med egen hest. i kan evt følge mig på instagram: cremelloen_og_mig

Jeg har tidligere redet hos en mindre privatstald, som jeg var virkelig glad for! De smukkeste og mest velopdragene heste, som jeg altid vil holde af. Stedet lærte mig meget, både om håndtering, ridning og kørsel. Senere startede jeg hos Thomas Uhler for en kort periode.
Pga. uddannelse måtte jeg flytte og efterlade alt det skønne bag mig og starte på en frisk på Tranbjerg Rideskole. Her red jeg en privat pony og arbejdede med en af rideskoleponyerne, men da jeg gerne ville igang med noget andet, ledte jeg efter noget nyt. Jeg fandt en skøn pony, lidt længere væk, men dog stadig tæt på og faldt pladask for ham! Så derfor startede jeg med at ride Coolman. Coolman blev solgt, og istedet hjalp jeg til med staldens andre heste. Det var fantastisk, men jeg måtte endnu engang flytte. Nu for job, og derfor har jeg sommeren over lånt Faxe, indtil jeg d. 2 august flytter til Aalborg. Om jeg finder hest deroppe, må tiderne vise :)

Jeg nåede at bo et halvt år i Aalborg, før jeg besluttede at kigge efter hest. Og her fandt jeg en islænderavler der gerne ville have tilredet hendes unge rugehopper. Så nu har jeg Noa og Alfadis som træningsheste. De er så gode!

Efter januar 2021 stoppede jeg hos islænderavleren, og fandt istedet en lille kørepony, som jeg har kørt med indtil nu. Hun blev solgt i weekenden, så nu er jeg igen "hesteløs". Jeg overvejer nu om jeg skal købe min egen :)


8/12/2012
d. 15. december sendte jeg mine 2 stjerner til himlen. jeg skulle gøre det umulige og vise at jeg kunne klare mig uden de 2 der fik mig til at smile, dem som jeg vidste aldrig ville skuffe mig <3 selvom det er hårdt og jeg føler mig alene uden dem, ved jeg at vi ses igen. jeg håber i ser mig fra klippekanten og ser hvor stolt jeg er ved at kunne sige at de 2 stjerner som skinner allermest på himlen er de stjerner som jeg elsker og tænker på hver dag. elsker og savner jer!

Luk øjnene og du ser ikke det der sker omkring dig, du ser ikke smerten i øjnene på den du engang elskede så højt, du ser ikke hvor langt den du elskede så højt ville gå, kun for dig.

Din sadel hænger på sin plads i sadelrummet, støvet har lagt sig over den som et fint tæppe der har i sinde at fjerne alle minder. jeg lægger min hånd på sadlen og børster støvet væk. Under alt støvet ser jeg dig, jeg ser os to i galop henover marken, som vi plejede at gøre. en tårer triller ned af min kind. jeg fjerner min hånd fra din sadel og går videre, selvom du stadig sidder i mig. jeg går forbi din gl boks, lutricia står i den nu, hun kigger over lågen og håber på en godbid. ligesom du gjorde.

Betydningen af mine gamle navne:

B - Belina
N - Nortan
S - Sirbastian

BNS:
Being together,
Now and forever
Still love you guys <3


Betydningen af min nye navn:

Sarah Emilie - som er mit navn
*NSE* - som i Never Say Ever = aldrig tro at alting holde for evigt, for en dag må du nød til at sige farvel..

En hest der har været så misforstået, pludselig vender bare fordi den får en køresele på og en kælk bag sig. en hest der før var sur og tvær, sparkede ud efter en hvis man prøvede at longere den og bestemt ikke gad en på marken, ændre sig på et øjeblik fordi den får muligheden for at vise dens talent. at køre vogn, som den altid har gjort
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce