Fjordhest EMINENT (Emma) Fjordhest EMINENT (Emma) Fjordhest EMINENT (Emma) Fjordhest EMINENT (Emma) Fjordhest EMINENT (Emma)
Ann Aalling & Katholts Queento
Følg
Følger Følg ikke

Ann Aalling & Katholts Queento

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 10. aug 2009
Offline - Senest online: 11. sep 2020 Bruger er på filterliste

Hejsa HG :)

Jeg hedder Ann Fredsted Pugdahl Aalling :)

Jeg har "kun" redet i 5 år, men da jeg efter kort tid begyndte at ride Victor, må man sige at jeg har nået rigtig meget på de få år! Har aldrig haft nogen nem hest at ride på, hvilket har udfordret mig på mange gode måder og har gjort at jeg nu rider som jeg gør i dag.

Bliver undervist af John Byrgren- Thurston i spring og Maiken Voss i dressur og det er jeg rigtig glad for!
Har hest opstaldet på Stald Birkely i Trige.

Jeg har for et halvt år siden solgt min bedsteven og yndlings pony Hedelys Victor til en rigtig sød pige. Han kommer til at få det som blommen i ægget, det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg har haft ponyen i 3 år, hvor vi har udviklet os helt vanvittigt og jeg er utrolig stolt af mit arbejde med ham. Det har været et samarbejde jeg aldrig vil glemme.

Fra januar 2013 til juli 2013 red jeg en 4 års dressurhest Katholts Queento e. Bluehorse Develino m. Michellino som farfar. Lækker unghest men en kæmpe udfordring, da temperamentet var MEGET varmt og til tider stædigt og fyrigt... Et spændende projekt! På den korte tid udviklede vi os også meget, selvom det kostede nogle turer i sandet ;) I samarbejde med ham udviklede mig meget på dressurplanet, hvilket bare var super.
- Denne stjerne er jeg begyndt at ride igen (juni 2014)

Har d. 01.09.2013 fået mig en ny hest en lille baby som bliver kaldet Bob. En unghest som bliver min springhest, han har startet noget LC spring. Glæder mig til at se hvad vi kommer til at opleve sammen! :) Han blev solgt i starten af december måned så det var et kort samarbejde vi fik.. men helt fantastisk, har lært en masse sammen med ham.

Den 1. januar 2014, jeg har været så heldig, at få lov til at låne Calista en super fin springhest og kommende dressurstjerne ;) ;) Hun er fantastisk!! Det bliver et spænende 2014.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce